Proiectul de instalare a sistemelor de securitate in televiziuni Proiectul de instalare a sistemelor de securitate in televiziuni
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cladirile televiziunilor fac parte din cele mai vizate institutii in care montarea sistemelor de securitate sunt practice obligatoriu a fi instalate. Intr-unul din proiectele de instalare a sistemelor de securitate realizate de domnul Ioan Retegan, a fost vorba despre o cladire de televiziune. Datorita faptului ca intr-o cladire a unei televiziuni exista echipamente foarte costisitoare instalarea unor sisteme de securitate eficiente
Publicat pe 18 Aug 2015 13:42:42 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


ioan retegan

Cladirile televiziunilor fac parte din cele mai vizate institutii in care montarea sistemelor de securitate sunt practice obligatoriu a fi instalate.

Intr-unul din proiectele de instalare a sistemelor de securitate realizate de domnul Ioan Retegan, a fost vorba despre o cladire de televiziune.

Datorita faptului ca intr-o cladire a unei televiziuni exista echipamente foarte costisitoare instalarea unor sisteme de securitate eficiente care sa monitorizeze intreaga activitate este mai mult decat necesara. In realizarea acestui proiect, domnul Ioan Retegan a adunat toate echipamentele de cea mai inalta calitate pentru a le utiliza in mod eficient in instalarea sistemelor de securitate.

Motive pentru care sa eficientizezi sistemul de securitate la o televiziune

Domnul Ioan Retegan este de parere ca eficientizarea sistemelor de securitate din cadrul televiziunilor reprezinta o necessitate pe care nu ar trebui sa o ignore nimeni. Conform domnului Ioan Retegan, datorita dezvoltarii tehnologiei, un hacker poate sa sparga baza de date a unei televiziuni si sa fure informatii pe care sa le utilizeze pentru a avea propriile beneficii. Sau acest hacker despre care vorbim, ar putea sa utilizeze sistemele vulnerabile pentru a transmite mesaje false catre audienta. Cum ar fi ca la o ora de varf sa se transmita catre populatie un mesaj fals legat de un posibil atentat terorist?

Instalarea unui sistem de securitate eficient, greu de spart si usor de manipulat de catre utilizator sunt exact cuvintele cheie pe care le utilizeaza domnul Ioan Retegan pentru realizarea acestora.

Datorita faptului ca sistemele de transmitere a mesajelor urgente catre populatie sunt foarte vulnerabile pot ajunge cu usurinta in gestionarea unor terte persoane. Tocmai de aceea este necesar ca orice televiziune sa isi ia masuri de precautie pentru a putea eficientiza sistemele de securitate pe care le utilizeaza.


Despre proiect

 Domnul Ioan Retegan spune ca eficientizarea acestui sistem de securitate al postului national in cauza a intarit siguranta si in momentul de fata totul este securizat. Numai administratorii retelei de securitate pot aduce modificari dar si acestea se realizeaza cu acordul superiorilor.

Realizarea proiectului a fost una destul de simpla si rapida datorita faptului ca tehnologia avansata utilizata de echipamentele si soft-urile pe care le presupun aceste sisteme de securitate au permis o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste punerea in practica a proiectului.

Conform domnului Ioan Retegan aceste sisteme de securitate instalate au permis ca pe timpul lucrarilor sa nu se afecteze munca din sediul televiziunii. Nici pe parcursul activitatii ulterioare instalarii sistemelor de securitate nu au fost probleme de natura incetinirii activitatii sau a influentei sistemului de securitate asupra activitatii.

Domnul Ioan Retegan mentioneaza ca, pentru realizarea unui asemenea proiect nu sunt necesare eforturi prea mari si nici alocarea unor resurse numeroase. Cu toata simplitatea lor, aceste sisteme de securitate instalate specialistii de la compania domnului Ioan Retegan, s-a asigurat siguranta din toate punctele de vedere.

In ceea ce priveste cat de multumiti sunt clientii in legatura cu aceste sisteme de securitate nu putem spune decat ca clientii nostri ne recomanda mai departe. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10