Pot trece infractorii de sistemele de alarma ale casei tale? Pot trece infractorii de sistemele de alarma ale casei tale?
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Un studiu recent realizat de cunoscuta firma producatoare de sisteme de alarma Jablotron a aratat  cateva lucruri foarte interesante legate de modul in care infractorii reusesc sa patrunda in interiorul locuintelor.  Aceste raspunsuri au fost adunate din randul persoanelor inchise pentru talharii si furturi. Intrebarile ce le-au fost adresate s-au referit la: ce tipuri de sisteme de securitate erau cele mai bune, ce ii atragea inspre o
Publicat pe 10 Feb 2014 09:33:14 de StefanSkw
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


sistem alarmaUn studiu recent realizat de cunoscuta firma producatoare de sisteme de alarma Jablotron a aratat  cateva lucruri foarte interesante legate de modul in care infractorii reusesc sa patrunda in interiorul locuintelor.  Aceste raspunsuri au fost adunate din randul persoanelor inchise pentru talharii si furturi. Intrebarile ce le-au fost adresate s-au referit la: ce tipuri de sisteme de securitate erau cele mai bune, ce ii atragea inspre o anumita cladire sau alta si, nu in ultimul rand, care erau cele mai frecvente greseli pe care le faceau proprietarii respectivelor imobile. In urmatoarele randuri vom prezenta, deci, cateva dintre aceste raspunsuri si modul concret prin care ne putem proteja bunurile si familia - cu un sistem de alarma wireless.


Peste 80% din hoti au spus ca pot sa patrunda intr-un apartament cu masuri medii de securitate, in aproximativ cinci minute.  Iar proprietarii fac lucrurile chiar si mai usoare pentru ei - peste 80% dintre infractorii prinsi au declarat ca au patruns in cladiri prin ferestre ce nu erau inchise sau erau slab securizate.  Apoi, ca si cai de acces, au fost recunoscute urmatoarele: subsoluri, garaje.

La intrebarea: Care moment al zilei este cel mai potrivit, pentru infractori, pentru a patrunde in locuinte, s-a raspuns:

- pe case (locuinte in care locuiesc familii) - in timpul noptii (peste 50%)

- pentru blocuri de apartamente - in timpul zilei (74%)

- cand oamenii dorm in cladire (40%)

In continuare, persoanele detinute au mai fost intrebate care sunt cele mai mari obstacole cu care se confrunta:

- sisteme de alarma (70%)

- usi securizate (69%)

- sticla securizata (63%)

La final, infractorilor li s-a mai adresat o intrebare: de ce nu le este frica, atunci cand se pregatesc pentru un astfel de furt:

- de vecinii din casele alaturate (80 %)

- de obloane (75%)

- foliile de protectie pentru geamuri (71%)

Concluziile pe care le putem extrage chiar si singuri din aceste rezultate vorbesc de la sine. Una din cele mai bune modalitati de protejare a caminului propriu (dar si a afacerii noastre) a fost si va ramane instalarea unui sistem de alarma. Acestea sunt, se pare, cel mai greu de depasit, mai mult, impiedicandu-i pe raufacatori sa isi duca misiunea pana la capat. Prezenta unor asemenea sisteme e vizibila din exterior, gratie insemnelor societatii de monitorizare, paza si interventie, cat si prin plasarea  sirenelor cu semnal luminos si sonor pe unul din peretii exteriori.

Astfel, achizitia unui kit de alarma este cu siguranta una dintre cele mai potrivite investitii - atat pentru locuinte vechi cat si pentru case noi. Pentru o instalare usoara, fara prea mult efort sau batai de cap (chiar si referitoare la deteriorarea peretilor sau a finisajelor, prin tragerea cablurilor necesare), Jablotron prezinta si in acest an solutii antiefractie de tip wireless. Acestea pot sa monitorizeze atat miscarea dintr-o anumita locuinta, cat si sa detecteze fumul sau gazul  - oferind astfel securitate in numeroase dimensiuni. Comanda acum un sistem alarma wireless Jablotron si bucura-te de un somn linistit si de o protectie sporita a locuintei proprii.Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10