Patru beneficii pe care ti le aduce un sistem de supraveghere cu DVR standalone Patru beneficii pe care ti le aduce un sistem de supraveghere cu DVR standalone
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sistemele de supraveghere pot fi extrem de utile in furnizarea de informatii de securitate atat pentru locuinte cat si pentru intreprinderi. Exista multe tipuri de sisteme si trebuie alese in functie de nevoile de securitate ale dumneavoastra. In functie de cate camere cumparati sau cate camere doriti sa instalati ulterior va puteti alege un dvr 4 canale, dvr 8 canale sau dvr 16 canale. Poate va amintiti de vechile sisteme de supraveghere c
Publicat pe 22 Apr 2014 07:22:33 de atutech
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sistemele de supraveghere pot fi extrem de utile in furnizarea de informatii de securitate atat pentru locuinte cat si pentru intreprinderi. Exista multe tipuri de sisteme si trebuie alese in functie de nevoile de securitate ale dumneavoastra. In functie de cate camere cumparati sau cate camere doriti sa instalati ulterior va puteti alege un dvr 4 canale, dvr 8 canale sau dvr 16 canale. Poate va amintiti de vechile sisteme de supraveghere cu casete de inregistrare insa acum este mult mai usor. Totul se face pe un sistem DVR (digital video recorder). De exemplu un DVR 16 canale poate sa preia informatia de la 16 camere si sa o introduca intr-un sistem de tip CMS (central management sistem) pentru a fi inregistrata sau vizualizata in timp real pe un monitor, sau pe internet pe PC sau pe Smartphone. Inregistrarea video digitala prin DVR poate fi solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra de securitate.

1.       Siguranta impotriva infractiunilor

Proprietarii de case se vor simtii mult mai siguri in caminul lor dupa instalarea unui sistem de inregistrare video si vor putea inregistra diferite acte de vandalism sau poate infractori pe teritoriul lor. Sistemul ar trebui sa fie stabilit la punctele vitale din perimetru pentru a avea o imagine completa a tuturor usilor si a ferestrelor.

Proprietarii de afaceri probabil vor instala un sistem complex de camere de supraveghere care va necesita un DVR 16 canale insa isi vor da seama ca investitia facuta este foarte buna pe termen lung.

2.       Siguranta Împotriva Dezastrelor

Exista diferite sisteme de înregistrare video digitale, care au, de asemenea, caracteristici de precautie pentru a avertiza locuitorii sau angajatii de lucruri, cum ar fi focul si monoxidul de carbon. De exemplu, un dvr 16 canale are 4 intrari de alarma. Acolo puteti conecta senzorul de fum si alte lucruri pentru a anunta din timp, inainte de un dezastru.

3.       Costul intretinerii destul de mic

Noile sisteme de inregistrare DVR standalone inregistreaza pe un Harddisk care functioneaza continuu si se strica foarte greu indiferent de conditii. Aceasta inseamna ca nu mai aveti alte costuri pentru consumabile in sistemul dumneavoastra de securitate. Un Dvr 16 canale poate sa accepte pana la 4 hardiskuri si astfel veti putea avea inregistrari pe perioade lungi de timp dupa care DVR-ul va rescrie informatia incepand cu cea mai veche.

4.       Deduceri de asigurare

Sistemele de supraveghere sunt de asemenea, o modalitate foarte buna de a obtine deduceri cu privire la politele de asigurare. Companiile de asigurari vor vizualiza cladirile cu un plus de securitate ca fiind cu risc mai mic si astfel veti primi reduceri la asigurare.

Un sistem de DVR standalone nu este dificil de a fi instalat si poate fi foarte eficient  în viitor . Pastrarea casei sau a afacerii în conditii de siguranta ar trebui sa fie o prioritate. Pentru sisteme complete de securitate complexe bazate pe dvr 16 canale accesati www.a2t.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Duse Marius 
Membru din: 02 Apr 2014 09:21:15

Despre autor:

Articole publicate: 15
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10