Merita sa cumperi camere de supraveghere dintr-un Hypermarket? Merita sa cumperi camere de supraveghere dintr-un Hypermarket?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cu totii am vazut in HyperMarketuri sau in magazinele de constructii un culoar pentru camere de supraveghere cu preturi foarte atractive. E suficient sa ne atraga privirea pentru a ne pune pe ganduri daca avem nevoie sau nu de sisteme de securitate acasa sau la birou. Majoritatea comerciantilor ofera sisteme de camere de supraveghere la preturi foarte mici Ultimul deceniu ne-a familiarizat cu o multitudine de electronice, în special pe
Publicat pe 25 Sep 2014 09:54:10 de P.Albu
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cu totii am vazut in HyperMarketuri sau in magazinele de constructii un culoar pentru camere de supraveghere cu preturi foarte atractive. E suficient sa ne atraga privirea pentru a ne pune pe ganduri daca avem nevoie sau nu de sisteme de securitate acasa sau la birou. Majoritatea comerciantilor ofera sisteme de camere de supraveghere la preturi foarte mici

Ultimul deceniu ne-a familiarizat cu o multitudine de electronice, în special pe piata de foto- video si acest lucru a ajutat vanzatorii din retail sa vanda direct catre clienti, fara instalatori. Clientii nu se mai simt intimidati de sisteme de supraveghere. Sisteme de inregistrare DVR, smartphone-uri si streamingvideo sunt termeni cunoscuti si au ajutat consumatorii sa inteleaga tehnologia. Toate acestea duc la o singura intrebare: Merita sa cumparati sisteme de supraveghere din hipermarket?

Cele mai multe sisteme de supraveghere din retail inregistreaza destul de decent insa le lipsesc alte caracteristici. Luati in considerare ca comerciantii din hipermarketuri vand la volum si ca aceste sisteme de supraveghere sunt evaluate la un nivel care vor accelera aceste vanzari. Astfel trebuie sa reduca costurile undeva si normal ca este acolo unde nu o vede consumatorul. Majoritatea sistemelor sunt pe cablu si acestia de multe ori ofera un cablu slab care nu poate fi dus la distanta mai mare de 20 metri, pe langa aceasta comerciantii cumpara cele mai ieftine sisteme de supraveghere care se strica foarte usor.

Lentila Fixa

Sistemele de supraveghere din hipermarket- au deobicei lentila fixa. Nu te gandesti atunci cand esti in magazin ca ai avea nevoie de altceva. O camera de supraveghere cu o lentila fixa nu poate schimba unghiul imaginii. Aceste tipuri de camere de supraveghere sunt puse la inaltime pentru a reduce riscul de vandalism si astfel vei avea o imagine larga a unei intregi zone insa vei pierde detalii, in putine cazuri vei putea vedea detaliile fetei unei persoane. Daca mergi la un magazin specializat care vinde sisteme de supraveghere vei fi sfatuit sa cumperi si camere cu lentila fixa si camere cu lentila varifocala.

Atentie la infrarosu

De obicei sistemele din hipermarket-uri au led-uri cu infrarosu insa le lipseste filtrul ICR si astfel camerele de supraveghere nu vor inregistra atat de bine pe noapte. De multe ori led-urile sunt putine si nu au putere mare pentru a ilumina o scena intreaga. Chiar si atunci cand gasesti camere de supraveghere in hipermarket cu infrarosu puternic acestea nu au reglaj automatic. Astfel led-urile sunt mereu aprinse la maxim si daca trece cineva exact prin fata camerei imaginea va fi supraexpusa.

Frame Rate:

Sisteme de camere de supraveghere din hipermarketuri de obicei nu prea au multe cadre pe secunda pentru a putea mentine costurile mici. Aceasta va determina calitatea inregistrarilor. Doi factori foarte importanti trebuie luati in calcul cand alegeti sistemul de supraveghere: Frame Rate si Rezolutie. Cel mai bun frame rate este 30 FPS (cadre pe secund?) / Camera. Grija mare pentru ca multi comercializanti calculeaza frame rate-ul pe toate canalele DVR-ului. Deci pentru un DVR de 4 canale cu 60 FPS – 15 FPS/ Canal. Adica jumatate din cat ar trebuii sa fie. Asigurativa ca cititi specificatiile cu atentie inainte sa incercati sa cumparati un sistem de supraveghere sau adresati-va unui magazin cu profil de securitate.

Suport & Documentatie

Majoritatea sistemelor de camere de supraveghere de retail nu au destula documentatie pentru utilizatorul final. Multe dintre hipermarket-uri nu pot oferii suport tehnic. Cei mai multi reprezentanti de vanzari nu vor avea cunostinte de securitate, astfel achizitionarea în sine va fi în mod normal dictata de consumatori de impuls si de pretul de vânzare, si nu prin vânzare profesionista.

Concluzii:

Daca cautati un sistem de supraveghere video pentru a observa un spatiiu mare si daca sunteti un mic meserias si credeti ca il veti putea instala rapid cumparati un sistem din hipermarket. Insa daca sunteti interesat de calitate, usurinta in utilizare, gama diversificata ar trebuii sa cautati un magazin cu profil de sisteme de securitate. Tine cont ca vrei sa protejezi familia, casa si afacerea ta. Achizitia unui sistem de supraveghere este o achizitie de lunga durata si nu ar trebuii facuta in graba. Speram ca acest articol v-a ajutat sa intelegeti lucrurile umpic mai bine si astfel veti apela la magazin specializat in sisteme de supraveghere video. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Albu Paul 
Membru din: 03 May 2014 07:12:50

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10