Din ce este format un interfon de bloc ?! Din ce este format un interfon de bloc ?!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Interfonul pentru bloc este format din : panou de apel, transformator 12v, yala electromagnetica, distribuitoare,  post interior, cartele de acees. Panoul de apel  se monteaza de obicei la intrarea in bloc, acesta permite comunicatia intre oaspeti si locatari. Permite accesul pe baza de cartela sau cod de acces. De obicei acestea sunt fabricate din materiale rezistente   conditiilor meteorologice extrem
Publicat pe 15 Mar 2017 14:11:38 de V.Domnul Gabriel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Interfonul pentru bloc este format din : panou de apel, transformator 12v, yala electromagnetica, distribuitoare,  post interior, cartele de acees.

Panoul de apel  se monteaza de obicei la intrarea in bloc, acesta permite comunicatia intre oaspeti si locatari. Permite accesul pe baza de cartela sau cod de acces. De obicei acestea sunt fabricate din materiale rezistente   conditiilor meteorologice extreme si actelor de vandalism.

Transformatorul este sursa de alimentare a interfonului acesta  transforma curentul electric 230 volti in curent continuu 12 v. Astfel nu exista nici o posibilitatea ca vreun utilizator al interfonului sa se curenteze. In cele mai multe cazuri aceste transformatoare au si acumulatori si permit sistemului de interfonie sa functioneze in lipsa curentului electric de la retea.

Yala electromagnetica este comandata de interfonul pentru bloc, acesta se poate deschide electric, fie din interfon cu cartela sau cu cod de acces sau cu permisiunea locatarilor. Poate fi comandata si mecanic cu cheie.

Distribuitoarele  sunt memoria interfonului, acestea au rolul de a transmite semnalul de la panoul de apel care se afla la intrarea in bloc sau nu numai catre posturile interioare.

Cartelele de acces  au rolul de a simplifica accesul in bloc. Practic doar aratam cartela interfonului si acesta  comanda yala care va deschide usa .

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Domnul Gabriel Voicu 
Membru din: 15 Mar 2017 14:09:06

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10