Despre sisteme de supraveghere moderne Despre sisteme de supraveghere moderne
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Aparitia de camere de supraveghere noi, imbunatatite si superioare prin progresul tehnologic si stintifiic a facut din stilul nostru de viata unul usor si sigur pentru omul modern. Incepand cu aceste progrese vom duce o viata confortabila si linistita. Acest amestec dinamic de stiinta si inginerie care a invadat piata de sisteme de supraveghere a adus miii de dispozitive si gadgeturi sofisticate, camere supraveghere de mare definitie, fishey
Publicat pe 29 Jul 2014 14:35:47 de atutech
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Aparitia de camere de supraveghere noi, imbunatatite si superioare prin progresul tehnologic si stintifiic a facut din stilul nostru de viata unul usor si sigur pentru omul modern. Incepand cu aceste progrese vom duce o viata confortabila si linistita. Acest amestec dinamic de stiinta si inginerie care a invadat piata de sisteme de supraveghere a adus miii de dispozitive si gadgeturi sofisticate, camere supraveghere de mare definitie, fisheye sau 360 grade. Aceste camere de supraveghere sunt gadgeturi High-tech si sunt special facute pentru a spori securitatea casei sau a  afacerii tale.

Sistemele de supraveghere video sunt extrem de utile in pastrarea linistii si in asigurarea securitatii fiecarui colt al sediului sau casei dumneavoastra. Cel mai important factor al acestor sisteme de supraveghere este ca le poti vizualiza instantaneu din orice locatie din lume. Poti vedea activitatile suspecte din centrul de comanda si poti sa actionezi adecvat si in timp util. Sisteme de supraveghere video sunt destul de comune in zilele noastre si se poate sa fii monitorizat non stop. Aceste sisteme de supraveghere sunt formate din camere de supraveghere video si un sistem de inregistrare si analiza a imaginilor.

Sistemele de supraveghere video profesionale dispun de multe camere supraveghere amplasate in locuri cheie pentru a proteja cat mai bine incinta dumneavoastra. Acestea sunt conectate la un punct de control cu inregistrator digital si monitor. Este foarte important ca punctul de control sa fie protejat pentru ca cineva sa nu fure inregistrarile. Este foarte important acest circuit sa fie inchis pentru a nu fi accesat si de alte persoane. Pe langa aceasta exista si sisteme de supraveghere care transmit inregistrarile unui server pe net pentru a avea o dubla protectie a datelor. Camerele de supraveghere trebuie sa fie dotate cu senzori de miscare PIR si cu led-uri infrarosu pentru a putea inregistra si pe timpul noptii. Existenta camerelor de supraveghere va reduce riscul unor infractiuni in zona in care sunt instalate. Pe langa aceste camere de supraveghere care descurajeaza infractorii exista camere de supraveghere mici, ascunse care pot inregistra discret orice se intampla in sediul sau casa dumneavoastra.

In aceste zile veti gasi mai multe variante de camere supraveghere oferite de industrie. Veti gasi unele modele care sunt capabile de a furniza imagini clare cu ajutorul viziunii de noapte cu infrarosu. Dar selectia nu se termina aici, puteti gasi sisteme de supraveghere wireless sau cu fir, cu lentila varifocala sau fixa, cu senzor PIR sau detectie de miscare normala.Puteti alege camere bullet, dome sau box la care se ataseaza diferite lentile. Alegeti camere de supraveghere potrivite pentru fiecare aplicatie cu caracasa de exterior pentru a rezista vremii rele si a vandalilor sau cu carcasa de interior. Cel mai important lucru pe care nu trebuie sa il uitati este sa alegeti camere supraveghere de calitate, de preferat HD sau FULL HD.  Aceste sisteme de supraveghere pot functiona non stop pentru a oferi in detaliu tot ce se intampla in locul supravegheat pentru a putea sta linistit oriunde in lume te-ai afla.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Duse Marius 
Membru din: 02 Apr 2014 09:21:15

Despre autor:

Articole publicate: 15
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10