Cum comparam camerele de supraveghere video pentru exterior Cum comparam camerele de supraveghere video pentru exterior
Rated 4.7/5 bazat pe 5 voturi
Product description: De cele mai multe ori, cand vorbim sau ne gandim la sisteme de protectie si securitate, majoritatea dintre noi corelam aceste idei cu cea de camere de supraveghere, amplasate in exterior, pe peretii unor cladiri si in zona intrarilor. Pentru multi romani, criteriile de alegere a acestora, este pe baza bugetului, a popularitatii sau a recomandarilor venite din partea producatorilor, a comerciantilor sau a informatiilor provenite din siteuri sau pu
Publicat pe 20 Jun 2013 13:53:43 de StefanSkw
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
9.
4camere supraveghere videoDe cele mai multe ori, cand vorbim sau ne gandim la sisteme de protectie si securitate, majoritatea dintre noi corelam aceste idei cu cea de camere de supraveghere, amplasate in exterior, pe peretii unor cladiri si in zona intrarilor. Pentru multi romani, criteriile de alegere a acestora, este pe baza bugetului, a popularitatii sau a recomandarilor venite din partea producatorilor, a comerciantilor sau a informatiilor provenite din siteuri sau publicatii de specialitate. Pe acestea vei gasi camere de supraveghere de exterior potrivite locuintei sau afacerii tale.


Testele si prezentarile facute in publicatiile din strainatate, precum cele de pe Toptenreviews.com, iau in calcul diferitele pachete complete oferite de firmele de paza si protectie. In primul rand insa sunt vizate caracteristicile camerelor de supraveghere video. Asadar, care ar fi acestea?


1. Rezolutia - cu siguranta, un prim punct de reper - aceasta arata dimensiunea imaginilor capturate de camera. Jumatate din top este acaparat de camerele ce inregistreaza HD (1280 x 720).

2. Detectia sau functia infrarosu - permite functionarea in conditii de iluminare slaba sau chiar de intuneric complet . Este o trasatura necesara, indiferent daca aceste sisteme se instaleaza in exterior sau interior, la spatii comerciale sau rezidentiale (in conditiile in care iluminarea nocturna lipseste sau este insuficienta)/

3. Activarea in functie de miscare - e o  trasatura tot mai des intalnita, care se dovedeste extrem de utila, mai ales pentru a salva din spatiul alocat stocarii informatiei video inregistrate.

4. Vizionarea  de pe telefon mobil - datorita stilului de viata  actual, a faptului ca tot timpul suntem pe fuga, cat si a conectarii continue la  internet, nu e deloc un moft ca inregistrarea sa poata fi urmarita in timp real direct de  smartphone (indiferent de sistemul  de operare, sau conexiune - wireless sau 3G)

5. Un alt criteriu in analizarea acestor camere supraveghere video este conectarea cablata sau wireless, care tine intr-o anumita masura atat de preferinte cat si de amplasare.

6. Constructia lor este un alt aspect - fie ca e de tip speed dome, pro box, pan tilt, bullet si asa mai departe.


In fine un ultim aspect, este usurinta in configurare si suportul oferit de producator sau de distribuitor. Pentru o oferta completa de camere supraveghere exterior alegeti Ordis.

Acorda o nota acestui articol:
9
,4


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10