Casa Brutale - conditii de viata pe marginea unei stanci Casa Brutale - conditii de viata pe marginea unei stanci
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Platforma OPA de design arhitectural, industrial si grafica a anuntat ca in curand vor incepe constructia in stanca a casei Brutale din Beirut, Liban ce va fi finalizata in 2018, cu un buget estimat la 2.5 milioane de dolari. Este un concept creat pentru persoanele care vor sa traiasca, atat la propriu cat si la figurat, pe o margine. Casa Brutale va fi ridicata pe muntele Faqra din afara Beirut, la o altitudine de 1600 m, proiectu
Publicat pe 12 Apr 2016 12:47:32 de markkona
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Platforma OPA de design arhitectural, industrial si grafica a anuntat ca in curand vor incepe constructia in stanca a casei Brutale din Beirut, Liban ce va fi finalizata in 2018, cu un buget estimat la 2.5 milioane de dolari. 

Este un concept creat pentru persoanele care vor sa traiasca, atat la propriu cat si la figurat, pe o margine. Casa Brutale va fi ridicata pe muntele Faqra din afara Beirut, la o altitudine de 1600 m, proiectul fiind initial imaginat pentru Grecia. Locuinta poate adaposti pana la 6 persoane, dispune de o parcare subterana de pana la 3 autoturisme si de o orientare nord-vest. Imagineaza-ti pentru un moment, ca esti un personaj negativ in cautarea unei ascunzatoare secrete, casa Brutale este perfecta. Aceasta va fi definita de placi de beton groase, lemn si sticla, accentul punandu-se asupra peisajului si oceanului. Acoperisul va fi asemenea unei piscine cristaline din sticla armat pentru a lasa lumina naturala sa strabata si sa lumineze locuinta, geamul de jos pana sus ascunzand intreaga fata orientata catre stanca. Geamul are atributia de a difuza razele soarelui si confera inchipuirea ca este 100% apa inauntrul locuintei. Resedinta nu lasa sa se vada din afara in interior, dar din interiorul locuintei permite o imagine minunata. 

Fotografiile aparute in mass media cu proiectul resedintei sunt impresionante. Intrarea in locuinta) se va face prin scara lunga de beton cu cincizeci de scari sau pe dedesubt, cu ajutorul unui lift subteran ce conduce spre garaj. O scara subtire din metal conduce spre bucatarie si spre dormitorul principal, peretii fiind din geam pentru sporirea jocului de lumina si umbra, iar la etajul principal exista o camera de oaspeti, precum si un hol mic ce conduce catre o zona de stocare si catre baie. Interiorul locuintei Brutale include patru dormitoare, patru bai, o zona de relaxare, zona de servit masa si bucatarie. Locuinta Brutale este sigur ceva nemaivazut, constructia sa fiind o determinare pentru constructori, luand in considerare aspectele de integritate structurala si grija in cazul cutremurelor. Cu toate ca nu este gata, proiectul este impresionant. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10