Camere de supraveghere vizualizate la distanta Camere de supraveghere vizualizate la distanta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Camerele de supraveghere la distanta sunt sisteme de supraveghere care pot fi accesate din orice locatie. Aceste camere permit utilizatorului sa vizioneze inregistrari si feed live video din orice parte a lumii. Camere de supraveghere la distanta sunt utile mai ales case sau birouri care sunt plecati in majoritatea timpului. Acesti proprietarii pot folosi camere de supraveghere de la distanta pentru a monitoriza bona, care are grija de copil
Publicat pe 23 Oct 2014 11:40:59 de Atutech1
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Camerele de supraveghere la distanta sunt sisteme de supraveghere care pot fi accesate din orice locatie. Aceste camere permit utilizatorului sa vizioneze inregistrari si feed live video din orice parte a lumii. Camere de supraveghere la distanta sunt utile mai ales case sau birouri care sunt plecati in majoritatea timpului. Acesti proprietarii pot folosi camere de supraveghere de la distanta pentru a monitoriza bona, care are grija de copil sau pentru a inspecta ce face copilul in lipsa parinitilor.  

Camerele de supraveghere IP wireless pot sa salveze o inregistrare video pe un server web. Acest tip de fisier poate fi accesat de oriunde prin utilizarea internetului. Exista mai multe camere de supraveghere disponibile pe piata care pot face ascest lucru. Unele camere de supraveghere la distanta au pan / tilt / zoom, care permite utilizatorului sa controleze aparatul de fotografiat, sa il invarta la 360 grade pe orizontala, la 180 grade pe verticala si poti face zoom pentru a apropia o zona de interes, totul de la distanta. Aceasta caracteristica,  permite camerei de supraveghere sa acopere o arie mare de supraveghere video. Unele camere de securitate la distanta au o caracteristica alerta e-mail. Aceasta caracteristica avertizeaza proprietarul printr-un e-mail, in cazul in care camera de securitate constata o oarecare activitate in zona de interes.

 

O camera de supraveghere wireless la distanta va permite sa:

Monitorizati casa dvs, in absenta dumneavoastra. Acest lucru poate fi foarte util daca mergeti in vacanta sau daca petreceti multe ore la lucru.

Monitorizati biroul sau afacerea indeaproape

Puteti sa decideti selectiv zona pe care doriti sa o monitorizeze.

Va avertizeaza prin e-mail, in cazul in care se vede o oarecare activitate in momentul in care casa ta ar trebui sa fie goala.

Magazine, supermarketuri, si cazinouri pot avea astfel de camere de supraveghere. In locuri in care sunt instalate aceste camere de supraveghere PTZ e deobicei necesar sa ai oameni care misca camerele pentru a asigura securitatea acestor zone.

Monitorizeaza magazine pentru furt, vandalism si altele. Proprietarii de afaceri pot beneficia de asemenea de instalarea camerelor de supraveghere. Multe companii de asigurari ofera discount daca ai camere de supraveghere instalate in magazin.

Monitorizati angajatii suspecti.

Camerele de supraveghere se instaleaza foarte usor si pot fi foarte mici pentru a nu fi detectate de catre angajati. Cele mai multe din camerele de supraveghere la distanta sunt fie wireless fie plug and play si se instaleaza foarte usor.

Camerele de supraveghere trebuie plasate strategic. Cele mai bune locatii sunt pentru a vedea intrarea, in apropierea obiectelor de valoare. Unii oameni zic ca cel mai bine e sa amplasezi o camera de supraveghere cat mai mare intr-un loc cat mai vizibil pentru a intimida infractorii. Intretinerea camerei este importanta pentru o performanta mai buna. Instalarea unei camere de supraveghere poate fi o optiune destul de buna daca doriti sa va vedeti casa atunci cand sunteti plecat. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Tech Atu  
Membru din: 29 Sep 2014 13:19:18

Despre autor:
Paul este content marketer la Atu Tech. Atu Tech este cea mai dinamica companie din comertul online cu sisteme de securitate care are ca si principal scop acela de a oferi clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si un pret corect.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10