Beneficiile unei camere supraveghere ptz auto tracking Beneficiile unei camere supraveghere ptz auto tracking
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Camerele de supraveghere video sunt folosite de ani buni pentru a impiedica furturile sau pentru a dovedi mai usor infractiunile ce se petrec in diferite spatii. Cu toate acestea, infractorii sunt constienti ca cele mai multe zone sunt securizate cu camere supraveghere exterior interior si incearca prin orice mijloace sa pacaleasca aceste sisteme de monitorizare video. Hotii sunt inteligenti si cauta in permanenta sa se fereasca de raza de
Publicat pe 07 Jul 2016 08:41:37 de by_gabrielos
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Camerele de supraveghere video sunt folosite de ani buni pentru a impiedica furturile sau pentru a dovedi mai usor infractiunile ce se petrec in diferite spatii. Cu toate acestea, infractorii sunt constienti ca cele mai multe zone sunt securizate cu camere supraveghere exterior interior si incearca prin orice mijloace sa pacaleasca aceste sisteme de monitorizare video. Hotii sunt inteligenti si cauta in permanenta sa se fereasca de raza de actiune a unei camere.

Insa din nou tehnologia vine in ajutorul oamenilor de afaceri sau a proprietarilor de case. Astfel a luat nastere camera de supraveghere rotativa PTZ cu auto tracking. Daca nu stiati pana acum, PTZ camera vine de la pan-tilt-zoom (adica rotatie-inclinatie-zoom).

Camera PTZ

Auto-tracking (sau pe limba noastra auto urmarire) este o functie a camerei PTZ ce ii permite lentilei sa urmareasca in mod automat un obiect aflat in miscare. In general, camerele speed dome cu functie auto tracking vin la pachet cu un soft integrat ce ii permite utilizatorului sa faca anumite setari. De exemplu, exista posibilitatea de a programa camera sa ia in considerare doar anumite forme sau dimensiuni (cum ar fi oamenii). Totodata, este pusa la dispozitie si posibilitatea de a elimina anumite forme geometrice astfel incat camera ptz cu auto urmarire sa nu inregistreze (cum ar fi traficul).

Beneficiile aduse de o camera supraveghere ptz cu auto tracking

Cand aveti intregrat in sistemul de supraveghere o camera ptz cu functie de auto urmarire, nu mai trebuie sa stati in fiecare zi in fata monitorului. Camera, in functie de setarile efectuate, va urmari tot ce considera a fi relevant. Un alt mare avantaj al acestei tehnologii este faptul ca ulterior, identificarea hotului se poate face mult mai rapid deoarece veti avea numai inregistrarile in care un obiectiv a intrat in raza de actiune a lentilei. Totodata, deoarece zoom-ul este activat in mod automat, imaginile captate vor fi foarte clare, ceea ce va duce rapid la identificarea individului aflat in vizita nepermisa.

Insa cel mai mare avantaj este ca de cele mai multe ori, va fi suficient sa instalati doar o camera de supraveghere ptz cu auto tracking. De obicei, in cazul in care se monteaza camere de supraveghere exterior fixe, trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte cum ar fi: unghiul, focalizarea, numarul de leduri infrarosu, etc. Pe de alta parte, din moment ce o camera fixa poate avea si unghiuri moarte, in cazul unei camere speed dome ptz cu auto tracking, acest lucru este eliminat. Exista o alta functie interesanta si anume „patrol”. In acest fel, camera ptz patruleaza intreaga zona si elimina astfel nevoia de a instala mai multe echipamente pentru a fi sigur ca acoperiti intregul spatiu.

Probabil va ganditi ca totusi exista si puncte slabe. Exista ce-i drept. De exemplu, un hot mai priceput, poate incerca sa induca in eroare camera PTZ. Cum? Sa arunce o minge in fata ei pentru a-i atrage atentia. Insa, pentru ca utilizatorul a setat ca unele forme si dimensiuni sa fie ignorate, camera nu va musca momeala si se va activa doar atunci cand individul calca in zona supravegheata.

Unde poate fi instalata o camera de supraveghere speed dome cu auto urmarire

Deoarece au un soft bine pus la punct ce poate fi programat in functie de nevoie, proprietatii caselor pot seta camera sa nu ia in calcul curtile vecinilor pentru a nu fi incalcate legile aflate in vigoare. Astfel, amplasata la coltul casei, camera va capta toata zona interioara. Mai trebuie mentionat faptul ca ledurile infrarosu din dotare vor ajuta la surprinderea hotilor chiar si pe timp de noapte. Astfel, indiferent de ora, numerele de inmatriculare sau chipurile indivizilor nepoftiti vor fi afisate in cel mai mic detaliu, multumita functiei zoom.

De asemenea, administratorii pot monta o camera rotativa cu auto tracking in parcare, zona de aprovizionare sau interiorul depozitului. In acest fel, tot ce misca si este relevant, va fi inregistrat si pastrat in caz de nevoie.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gabriel Ristea 
Membru din: 07 Jul 2016 08:36:30

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10