Argumente PRO si CONTRA pentru sisteme de supraveghere video in restaurant Argumente PRO si CONTRA pentru sisteme de supraveghere video in restaurant
Rated 2.165/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Inainte de a vorbi despre argumente pro si contra in instalarea de sisteme de supraveghere video trebuie sa va captez atentia ca primul lucru pe care trebuie a il faceti in instalarea unor sisteme de supraveghere video este alegerea camerelor de supraveghere. Chiar si in lumea sistemelor de supraveghere video de retea IP, exista mai multe optiuni pe care trebuie sa le iei in considerare, pe baza fiecarei nevoi specifice. Restaurantele sunt
Publicat pe 06 Aug 2014 11:56:01 de P.Albu
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
4.
3


Inainte de a vorbi despre argumente pro si contra in instalarea de sisteme de supraveghere video trebuie sa va captez atentia ca primul lucru pe care trebuie a il faceti in instalarea unor sisteme de supraveghere video este alegerea camerelor de supraveghere. Chiar si in lumea sistemelor de supraveghere video de retea IP, exista mai multe optiuni pe care trebuie sa le iei in considerare, pe baza fiecarei nevoi specifice. Restaurantele sunt in general mari deci veti avea nevoie de multa flexibilitate in sisteme de supraveghere video, astfel incat atunci cand este nevoie de supraveghere video de calitate si recunoastere faciala sisteme de supraveghere HDVCI sau IP isi vor face foarte bine treaba.

Sa incepem cu argumentele Pro in primul rand

• Sisteme de supraveghere pentru monitorizarea angajatilor

Sistemele de supraveghere video sunt metode obisnuite pentru descurajarea furtului, mentinerea securitatii si monitorizarea angajatilor. Angajatorii pot utiliza, de asemenea, camere de supraveghere pentru a monitoriza productivitatea angajatilor si a preveni furtul intern si pentru a se asigura ca acestea actioneaza in mod corespunzator si in conformitate cu cerintele dumneavoastra. In prezent, legea nu impiedica instalarea de sisteme de supraveghere video chiar si atunci cand angajatul nu stie sau nu este de acord sa fie monitorizat. Angajatii se pot rani, sau pot suferi dureri musculare de la mutarea mese sau scaune pentru a gazdui multi oamenii, sau de la primirea si depozitarea proviziilor de zi cu zi de la furnizori. Deci, toate bucatariile trebuie sa contina camere de supraveghere pentru a monitoriza starea de sanatate a angajatilor si pentru a se asigura ca angajatii sunt gata sa se ocupe de toate situatiile de urgenta si pentru a te asigura ca se aplica procedurile stabilite pentru prepararea hranei cat mai igienic.

• Monitorizarea de catre clienti:

Sistemele de supraveghere in zona de restaurant va permite sa monitorizati situatia in cazul in care poate aparea un eveniment nedorit. Prin instalarea de camere de supraveghere video, puteti monitoriza satisfactia  clientilor cu o analiza atenta a fiecarei inregistrari.

Un alt aspect, pentru care trebuie sa instalati sisteme de supraveghere video in restaurant este pentru a preveni furturile si alte probleme precum clienti care pleaca fara sa plateasca si etc.

 Argumente contra pentru sisteme de supravegere:

• Incalcarea intimitatii oamenilor:

Aceasta este foarte importanta. Toata lumea pune pe primul loc viata lor privata. Au intalniri intime in familie sau poate au intalniri de afaceri cu oameni cu care nu trebuie sa fie vazuti. Unii oameni s-ar putea feri de restaurantele care au instalate sisteme de supraveghere.

Normal ca primul avantaj din sisteme de supraveghere este pastratea sigurantei insa in acelasi timp nu puteti pune camere de supraveghere in bai sau in zonele de recreatie pentru angajati. Astfel veti mentine un pic de intimitate atat pentru angajati cat si pentru clienti.

 • Vandalismul:

Un alt argument contra de a folosi sisteme de supraveghere este vandalismul. Camerele de supraveghere pot fi vandalizate in mod intentionat de catre unii angajati sau clientii suparati pentru nici un motiv, astfel creste costul de intretinere.

Cel mai convenabil mod in care sa utilizati sisteme de supraveghere

In sistemele de supraveghere este absolut necesar sa folositi tehnologia HD, indiferent ca este pe IP sau HDCVI sau HDTVI. In general camerele de supraveghere IP sunt mici si discrete si astfel nu strica experienta clientilor in timp ce i-au masa la dumneavostra. Sisteme de supraveghere pot fi utilizate cu functie de detectie miscare, astfel pe timpul noptii cand restaurantul este inchis sa nu inregistreze degeaba atatea ore. Astfel veti salva spatiu pe harddisk si veti putea pastra inregistrarile cat mai mult timp. Amplasati sisteme de supraveghere video in zone deschise, si incercati sa instalati camere de supraveghere dome de interior pentru ca oamenii au impresia ca acestea supravegheaza un loc larg si nu le strica intimitatea. Cel mai important loc unde sa aveti o camera de supraveghere este focalizata pe intrare, astfel veti obtine o imagine clara cu fiecare client si vizitator si in cazul unui eveniment neplacut. 

Acorda o nota acestui articol:
4
,3


Recomandari:


Despre autor:

Albu Paul 
Membru din: 03 May 2014 07:12:50

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10