5 lucruri pe care nu le stiai despre camerele de supraveghere 5 lucruri pe care nu le stiai despre camerele de supraveghere
Rated 4.665/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Piata din Romania incepe sa cunoasca o tot mai bogata diversificare a ofertei in ceea ce priveste gama de produse  pentru securitatea si supravegherea locuintelor. Desigur, acest segment se refera si la solutiile pentru protejarea spatiilor comerciale, ori a diverselor imobile. Pe langa criteriile de sortare sau de filtrare ce sunt prezente pe orice site de prezentare sau de comercializare, in aceasta categorie de produse, mai putem sa
Publicat pe 18 Sep 2013 09:26:39 de StefanSkw
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
9.
3


camere video de supraveghere - pe mobilPiata din Romania incepe sa cunoasca o tot mai bogata diversificare a ofertei in ceea ce priveste gama de produse  pentru securitatea si supravegherea locuintelor. Desigur, acest segment se refera si la solutiile pentru protejarea spatiilor comerciale, ori a diverselor imobile. Pe langa criteriile de sortare sau de filtrare ce sunt prezente pe orice site de prezentare sau de comercializare, in aceasta categorie de produse, mai putem sa tinem de anumite aspecte. Multe din ele au fost ignorate, crezand ca totul se rezuma la marca producatoare, rezolutia maxima, tipul lentilei sau dimensiuni. Descopera camere video de supraveghere care sa raspunda nevoilor tale, asigurandu-ti un grad optim de protectie, indiferent de locul in care sunt instalate.

Asadar, in continuarea acestui articol vom enumera si prezenta cateva lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc sau nu le inteleg despre aceste solutii de supraveghere.


1. Camerele de supraveghere wireless nu sunt de fapt 100% fara cabluri, dupa cum am putea sa credem la o prima vedere. Trebuie totusi sa asiguram energia electrica respectivei camere, ca aceasta sa functioneze. Ceea ce inseamna aceasta trasatura "wireless" se refera la faptul ca nu trebuie tras un cablu pentru semnalul video, pentru ca aceasta sa functioneze.

2. Alertare prin  email

Datorita faptului ca foarte multi dintre cei care isi instaleaza astfel de sisteme de supraveghere video folosesc si smartphone-uri, pe care este instalata functia de push-up email (receptionarea emailurilor in timp real, cu configurarea a numeroase adrese - conturi), producatorii de camere video  au adaugat aceasta functie - de trimitere de alerte prin email atunci cand se detecteaza miscare in zona asupra carora acestea au vizibilitate.


3. Camerele de astazi permit inregistrarea si stocarea imaginii pe hdd-uri, ori in anumite situatii, pe servere locale sau pe stickuri usb (ca si backup). Acest lucru e extrem de folositor in situatia in care camera respectiva este descoperita si distrusa - imaginile de dinainte vor ramane salvate, in siguranta.

4. Functia de infrarosu a acestor camere poate sa fie pornita sau oprita (desi au desigur si functia e detectie automata). In situatia in care IR-ul ramane inchis, camera nu va putea detecta miscarea dintr-o anumita incapere (si deci nici crea alerta). Daca IR-ul este pornit, e foarte usor sa se observe miscarea, chiar daca respectiva inregistrare va reda doar alb-negru.

5. Chiar daca accesul la respectivele transmisii video se poate realiza de pe o varietate de dispozitive (in gama de camere IP) fie ele tablete pc, smartphone-uri, laptopuri si altele, foarte multi producatori de azi nu vor permite accesul la respectivele imagini decat pe baza utilizatorului si a parolei, ambele stabilite in mod anterior. De asemenea, exista modele care au aplicatii speciale pentru Android sau iOS. Securitatea ramane deci un criteriu esential, astfel incat altii, prin aceasta criptare, sa nu aiba acces la respectivele inregistrari.


Asadar, dincolo de pret, imagini si detalii tehnice, aceste informatii pot sa fie extrem de utile in a intelege acest proces si a alege corect solutiile necesare. Gaseste camere video de exterior, care sa protejeze spatiile aferente locuintei personale, intrarile sau curtea intreprinderii  administrate, facand supravegherea un aspect mult mai usor de controlat!


Acorda o nota acestui articol:
9
,3


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10