4 Motive pentru care ar trebui sa alegi un sistem de alarma wireless 4 Motive pentru care ar trebui sa alegi un sistem de alarma wireless
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In timp ce te gandesti la instalarea unui sistem de alarma wireless pentru casa ta, multe intrebari iti vin in cap:  “Oare sunt mai bune sistemele de alarma cablate” ; “Sistemele cablate exista de mult timp, oare sunt mai sigure”? Abordarea conventionala a unui sistem de alarma este a folosii cabluri pentru a conecta senzorii, sirenta, si alte accesorii catre o centrala de comanda. Dar avansarea tehnologiiei din alarme wireless devine
Publicat pe 22 Dec 2014 15:58:03 de P.Albu
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Siguranta si securitate
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In timp ce te gandesti la instalarea unui sistem de alarma wireless pentru casa ta, multe intrebari iti vin in cap:  “Oare sunt mai bune sistemele de alarma cablate” ; “Sistemele cablate exista de mult timp, oare sunt mai sigure”? Abordarea conventionala a unui sistem de alarma este a folosii cabluri pentru a conecta senzorii, sirenta, si alte accesorii catre o centrala de comanda. Dar avansarea tehnologiiei din alarme wireless devine tot mai buna si de incredere. Deasemenea sistemele wireless devbin tot mai accesibile. Dar exista multe motive pentru a alege un sistem de alarma fara fir.

Estetica: 
Cel mai evident avantaj al unei alarme fara fir este ca nu intervine in design-ul casei. Astfel nu trebuie sa ai gauri urate in pereti, nu trebuie sa rulezi cablu prin toata casa sau in jurul casei. Prin urmare, sistemele de alarma wireless sunt o optiune mult mai buna din punct de vedere estetic.

Usor de instalat 

Sistemele de alarma cablate presupun conectarea multor fire, pe coduri de culoare. Cabluri care trebuie duse de la detectoare la panoul de control. Acestea nu sunt necesare in sisteme de alrma fara fir. Frumusestea unui astfel de sistem de alarma este ca poate fi instalt de catre oricine. Este un sistem “do it yourself” si oricine il poate instala. Detectoarele pot fi pozitionate cu usurinta in garaj, holuri, camere si pot fi mutate usor.

Fiabilitate:

Fiabilitatea este un alt capitol la care sistemele de alarma wireless le intrec pe cele cablate. In aceste zile tehnologia s-a imbunatatit foarte mult. La fel si industria de securitate. O multime de caracteristici noi si inventive au fost adaugate in diferite sisteme de securitate care ofera un plus de liniste omului in ceea ce priveste paza si protectia casei sau a afacerii sale.

Usor expansibil:

Pentru ca fiecare contact magnetic, senzor de miscare PIR, tastaturi, sirene de exterior, sau alte dispozitive  comunica direct cu centrala de alarma este foarte usor sa configurati detectoare si dispozitive suplimentare. De exemplu, odata ce ati instalat un sistem de alarma s-ar putea sa va dati seama ca aveti nevoie de protectie suplimentara pentru a proteja complet casa dumneavoastra. Deci cu un sistem de alarma wireless este usor sa cumperi un senzor PIR sau un detector magnetic suplimentar. Il montezi in locul in care doresti, il conectezi la alarma si gata. Nu mai ai nevoie de cabluri si de montaj.

Mai presus de toate, un sistem de alarma fara fir are capacitatea de a oferi siguranta si linistea de care ai nevoie, nu doar tie, ci intregii familiii. Indiferent ca va cautati un sistem de alarma pentru resedinta personala sau pentru birou sau afacere, puteti gasii un sistem de alarma wireless care va indeplineste atat cerintele de securitate cat si bugetul dumneavoastra. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Albu Paul 
Membru din: 03 May 2014 07:12:50

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10