Vrei ca bucataria ta sa beneficize de o atmosfera complet diferita? Alege acum o masa de la Treefantasy Vrei ca bucataria ta sa beneficize de o atmosfera complet  diferita? Alege acum o masa de la Treefantasy
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucataria este fara indoiala una dintre cele mai uzuale zone din cadrul unei locuinte, fapt pentru care amenajarea acesteia devine de cele mai multe ori o sarcina destul de dificila pentru cei mai multi dintre proprietari. Dat fiind faptul ca bucataria trebuie sa indeplineasca simultan atat un rol estetic, precum si unul functional, cu siguranta alegerile pe care le facem in ceea ce priveste amenajarea acesteia trebuie sa fie dintre cele
Publicat pe 19 Jan 2017 13:36:49 de treefantasy
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucataria este fara indoiala una dintre cele mai uzuale zone din cadrul unei locuinte, fapt pentru care amenajarea acesteia devine de cele mai multe ori o sarcina destul de dificila pentru cei mai multi dintre proprietari. Dat fiind faptul ca bucataria trebuie sa indeplineasca simultan atat un rol estetic, precum si unul functional, cu siguranta alegerile pe care le facem in ceea ce priveste amenajarea acesteia trebuie sa fie dintre cele mai intelepte. Masa este unul dintre obiectele indispensabile ale bucatariei, fapt pentru care atentia noastra ar trebui in mod automat sa se centreze pe alegerea acesteia.

In conditiile actuale, producatorii ne pun la dispozitie o gama diversificata de mese pentru bucatarie, fiecare in parte avand un design de-a dreptul impresionant. Acest lucru transforma aceasta alegere intr-una si mai dificila. Una dintre cele mai simple modalitati pe care le avem la ora actuala sunt fara indoiala magazinele online de specialitate. Un astfel de magazin este si Treefantasy, magazin in cadrul caruia regasim un portofoliu deosebit de variat cu mese special create pentru bucatarie.


Masa Caro de la Treefantasy este cu siguranta un model de masa peste care nu putem trecem usor cu vederea dat fiind faptul ca dispune de un aport estetic deosebit. Unul dintre avantajele notabile ale acestei mese este data de stabilitatea sa impresionanta, insa si de faptul ca poate fi amplasata cu usurinta atat intr-un cadru modern, precum si intr-unul ceva mai clasic. Mai mult decat atat, combinatia dintre lemnul de stejar din care este confectionata masa si respectiv metalul din care sunt construite picioarele reusesc sa creeze de asemenea un contrast deosebit. Totodata, contrastul care se creeaza intre aceste doua elemente ofera incaperii in care este amplasata masa un aer extravagant. Acest model de masa poate fi achizitionat prin intermediul magazinului Treefantasy la pretul special de numai 2700 Lei.

Blatul mesei este confectionat in totalitate din lemn de stejar salbatic, un lemn recunoscut pentru rezistenta sa la uzura, dar si pentru calitatile sale estetice. Picioarele fiind confectionate in totalitate dintr-un metal de culoare aurie ii confera mesei o stabilitate de exceptie dar contribuie fara indoiala si la aportul estetic al mesei.

Treefantasy.com este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu un portofoliu variat de mese, precum si alte obiecte de mobilier pentru locuinta la cele mai avantajoase preturi de pe piata.  

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

PR Adriana 
Membru din: 29 Sep 2016 12:31:08

Despre autor:
Treefantasy.com este site-ul firmei SC Kofen SRL, care ofera spre comercializare articole de mobilier precum mese, scaune, scaune bar, mobilier bar, mobilier restaurante, banci si seturi masa+banca.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10