Mobilier de bucatarie autohton Mobilier de bucatarie autohton
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sunt multi producatori si distribuitori de mobilier de bucatarie, in Romania, insa unul mi-a ramas in suflet petntru ca majoritatea pieselor sunt hand made, nu are multe produse, nu le poate face repede, cum clientii cer, si atunci are un segment de piata destul de mic pe care il poate satisface. DAR pentru mine conteaza cel mai mult sufletul pe care il pune in crearea mobilierului de bucatarie. Pentru ca sunt o gospodina desavarsita, sau ce
Publicat pe 18 Aug 2015 09:12:45 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


mobilier bucatarie

Sunt multi producatori si distribuitori de mobilier de bucatarie, in Romania, insa unul mi-a ramas in suflet petntru ca majoritatea pieselor sunt hand made, nu are multe produse, nu le poate face repede, cum clientii cer, si atunci are un segment de piata destul de mic pe care il poate satisface. DAR pentru mine conteaza cel mai mult sufletul pe care il pune in crearea mobilierului de bucatarie. Pentru ca sunt o gospodina desavarsita, sau cel putin asa mi se spune, ma intereseaza ca in bucatarie sa ma simt exatraordinar de bine cand prepar cate ceva. Indiferent ca e ceva care se prepara greu sau ceva de gen salate sau deserturi usoare, imi place sa am totul la indemana.  Producatorul despre care va povesteam face mobila exact asa cum isi doreste clientul. Acesta din urma vine cu schita, spune culoarea pe care si-o doreste si gata. In maximum o saptamana mobilierul de bucatarie este gata.  Si nu are unelte speciale cu care munceste: dalta, ciocan, rindea, vopseluri…etc. Este iscusit, ce sa mai!

Mobilierul meu de bucatarie iubirea mea

In bucataria mea ma simt cel mai bine. Acolo si in balcon. Mobilierul meu de bucatarie este foarte colorat, viu colorat, am sase piese mari si late. Iar in acestea sase intra si masa. Scaunele sunt facute partial de mine. Mi le-a trimis nevopsite. L-am rugat eu sa mi le lase asa ca sa ma ocup eu de decorarea lor. Am pictat motive florale, in culori foarte vii, de iti vine sa sari in sus de bucurie cand le vezi.

Este foarte important ca mobilierul de bucatarie sa fie in ton cu gresia si faianta. Mi-am ales gresie si faianta de culoarea soarelui, cu motive florale, la fel ca scaunele de la masa. Mi-a placut atat de mult incat am luat cate o cutie in plus din fiecare , ca in cazul in care s-ar sparge vreo bucata, sa am de schimb. Stiu ca e un pic neobisnuit dar chiar imi place sa ma simt bine in propria bucatarie. Iar simtul estetic, nu doar cel gustativ imi este pus in miscare cand prepar ceva de mancare. Cum altfel mi-ar veni inspiratia pentru noi feluri de mancare?

 Fabrici de mobilie de bucatarie o sumedenie, dar de unde sa alegi?

Cand cumperi o locuinta noua, ai o sumedenie de oferte pentru mobilier, instalatii, pentru tot ce ai nevoie in casa. De exemplu pentru mobilierul de bucatarie, doar eu cunosc noua producatori si distribuitori. Insa nu toti au si mobile de calitate. Fabricutele pot fi mari, iar asta inseamna volum mare de munca, deci costuri ridicate si in consecinta si preturile lor la fel de mari, si exista si fabricutele mai mici unde costurile nu sunt atat de mari deci preturile lor se incadreaza in limitele omului de rand care isi poate permite o mobile frumoasa, de calitate, care sa nu ii lase buzunarul complet gol. Multitudinea de producatori de mobila m-a luat si pe mine prin suprindere cand am vrut sa aleg mobila pentru casuta mea cea noua. 
Mai multe detalii cititi pe www.mobila-Usi-ferestre.ro


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10