Mobila pentru living Mobila pentru living
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Stilul living-ului a inceput sa se schimbe o data cu trecerea timpul, de aceea si tipul de mobila a inceput sa se evolueze, de la stilul clasic, traditional, la cel modern, nonconformist. Principala piesa de mobila din living este reprezentata de mobila de biblioteca. Aceasta este cel mai mare obiect fiind amplasat pe peretele principal si aceasta poate contine si alte elemente decorative. Mobila poate contine televizorul, masuta pentru
Publicat pe 22 Jul 2016 15:09:33 de sulumorp
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Stilul living-ului a inceput sa se schimbe o data cu trecerea timpul, de aceea si tipul de mobila a inceput sa se evolueze, de la stilul clasic, traditional, la cel modern, nonconformist. Principala piesa de mobila din living este reprezentata de mobila de biblioteca. Aceasta este cel mai mare obiect fiind amplasat pe peretele principal si aceasta poate contine si alte elemente decorative. Mobila poate contine televizorul, masuta pentru calculator, sistemul de dvd, bibelouri si alte obiecte care scot in evidenta rafinamentul camerei pentru invitati.

Mobila living-ului trebuie aleasa in functie spatiul prevazut, de luminozitate, dar mai ales de preferinta, gust si originalitate. Canapeaua si fotoliile, masa de sufragerie, biblioteca sau biroul formeaza impreuna un living de efect. Totusi, mobila unui living simplu este formata din corpuri suspendate sau altele asezate pe podea, relativ din putine piese, care impreuna reusesc sa creeze un spatiu primitor si functional, imbinand design-ul, calitatea si ergonomia.

Din ce in ce mai utilizata este fabricarea mobilei pentru living la comanda. Aceasta actiune prezinta numeroase avantaje, cum ar fi faptul ca mobila living-ului poate fi personalizata dupa placul clientului, se poate adapta dimensiunilor exacte ale camerei, clientii pot beneficia de consultanta si de ideilor unor profesionisti, se poate realiza oproiectarea 3D pe calculator pentru a observa aranjarea in spatiu si efectul per-total, si tot in acest caz, transportul si motajul sunt gratuite.

In ceea ce priveste procesul de fabricare a mobilei din living si nu numai, materia prima utilizata ramane lemnul, inca din cele mai vechi timpuri fiind folosit, si combinat cu alte tipuri de materiale. Rezistenta si posibilitatea finisajului si a sculpturii raman principalele puncte forte, comparativ cu alte tipuri de materiale. Chiar si asa, din ce in ce mai intalnita este fabricarea mobilei pentru living din PAL. Aceste placi au diferite forme sau grosimi si sunt recunoscute pentru densitatea lor, dar si pentru pretul mai accesibil pe care il detin. Avantajele mobilei din pal sunt in legatura cu faptul ca modul de prelucrare este relativ usor, este ecologic, deoarece este realizat din rumegusul lemnului si poate reprezenta o alegere optima pentru cei care doresc mereu schimbare, avand optiunea ca la o anumita perioada de timp sa aleaga alt tip de mobila in living. De asemenea, punctele slabe ale mobilei din pal sunt redate de faptul ca aceatsa este sensibila la agenti distructivi cum ar fi apa sau caldura. In schimb, mobila din lemn este mai de durata, se poate reconditiona si prezinta un aspect mai clasic si original. Un alt plus al lemnului este ca acesta prezinta o mai mare stabilitate si in acest sens poate greut??i mai mari fara a fi afectat forma mobilei. Dezavantajele tin de pretul mai ridicat, greutatea mobilei de living si faptul ca este mai dificil de realizat schimbari majore.

Pe langa efect, design si mediul ambiant placut, atunci cand se opteaza pentru mobila din living, superioritatea mobilei este data si de rezistenta si siguranta. Materialele auxiliare utilizare in procesul de fabricatie, alaturi de accesoriile necesare fiecarei piese de mobila a living-ului redau impreuna siguranta acestor obiecte, dar si calitatea si rezistenta in timp.
Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10