Masute de cafea made in Romania Masute de cafea made in Romania
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cand mi-am cumparat un mic apartament in capitala, am inceput, am gandit, am proiectat eu decorarea lui, m-am gandit singura la cum ar trebui sa arate, ce sa aiba inauntru, etc. Primul lucru la care m-am uitat a fost balconul unde imi imaginam cum urmeaza sa imi beau dimineata cafeaua acolo, doar ca nu aveam piesa esentiala pentru asta: masuta pentru cafea.  Mi-am imaginat ca as putea cumpara una, dar de ce cumpar cand o pot face eu? Si
Publicat pe 17 Aug 2015 13:42:34 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


masute cafea

Cand mi-am cumparat un mic apartament in capitala, am inceput, am gandit, am proiectat eu decorarea lui, m-am gandit singura la cum ar trebui sa arate, ce sa aiba inauntru, etc. Primul lucru la care m-am uitat a fost balconul unde imi imaginam cum urmeaza sa imi beau dimineata cafeaua acolo, doar ca nu aveam piesa esentiala pentru asta: masuta pentru cafea.  Mi-am imaginat ca as putea cumpara una, dar de ce cumpar cand o pot face eu? Si cum de mica imi placea mult sa creez mobilier mic, nu sofisticat, am zis ca pot lua de undeva cateva spici de lemn, cateva vopsele, ceva material pentru aplicat deasupra si gata, masuta mea de cafea ar fi gata.

Lemnul si rasina le-as lua de la un depozit de langa padurea de la marginea orasului, vopselele de la un magazinas de arta pe care il cunosc de ceva vreme… totul sa fie de aici, din tara si facut de manutele mele.

 

Masute de cafea  -  cata migala si robustete in acelasi timp

Mi-am dorit intotdeauna sa iau micul dejun pa balcon, pe terasa, depinde unde as fi… Mi-am proiectat singura masuta de cafea  dar nu stiam cat de puternica sa o fac. Sa para gingasa dar sa fie si bine inchegata in acelasi timp adica sa nu se rupa, sa tina si o greutate mai mare decat cateva cesti de cafea si un cub de zahar…  astfel incat am gandit-o robusta dar frumoasa. Am nevoie de momente de relaxare, cu totii avem nevoie de momente de relaxare, si cum altfel sa te relaxezi daca nu in fata unei masute de cafea cu cateva cescute pe ea si cateva fructe sau croissante? Mi-am realizat singura masuta de cafea, singura mi-am imbinat cateva lemne mai vechi si le-am lacuit apoi vopsit  cum mi-a placut, iar acum, ma bucur in tihna de cele mai placute momente.

 

Cu totii ne dorim cate o masuta de cafea in casa

Cand a vazut prietena mea masuta mea de cafea s-a indragostit efectiv de ea si m-a intrebat de unde am cumparat-o. I-am spus ca eu am facut-o. Evident a crezut ca glumesc dar i-am aratat si materialele ce imi ramasesera pentru o alta masuta. A ramas cu gura cascata si m-a rugat sa ii afc si ei una, chiar spunea ca mi-o plateste doar sa aiba si ea una la fel de colorata si vie ca a mea. M-a intrebat in cate zile o pot face;. I-am spus ca in aproximativ doua zile este gata, uscata, lacuita si vopsita.  Dupa doua zile masuta ei de cafea era gata numai ca mi-a spus ca mai are nevoie de inca doua.  Pentru mama si fratele ei. Urma ziua lor, era ajun de Sf Maria, iar pe mama ei o chema Maria sip e fratele ei Marian. Nu puteam sa ii cer bani pentru cele doua masute… i-am spus ca o sa i le fac cadou pt sarbatoarea numelui. Masutele mele de cafea chiar au avut un real succes!

Mai multe informatii pe www.Mobila-Usi-Ferestre.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10