Idei pentru amenajarea unei camera de zi speciale Idei pentru amenajarea unei camera de zi speciale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Camera de zi trebuie sa fie primitoare si cu un design cat mai relaxant si in ton cu ultimele tendinte, fiind incaperea  unde iti petreci cel mai mult timp alaturi de cei dragi sau singur. Specialistii in design interior recomanda ca pentru camera de zi sa aveti cat mai putine piese de mobilier, chiar daca dispuneti de loc pentru inca unul sau doua piese. Cu cat incaperea va fi mai spatioasa si mai lipsita de mobila, cu atat accesul va
Publicat pe 03 Oct 2013 10:34:47 de vasilem
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Camera de zi trebuie sa fie primitoare si cu un design cat mai relaxant si in ton cu ultimele tendinte, fiind incaperea  unde iti petreci cel mai mult timp alaturi de cei dragi sau singur.

Specialistii in design interior recomanda ca pentru camera de zi sa aveti cat mai putine piese de mobilier, chiar daca dispuneti de loc pentru inca unul sau doua piese. Cu cat incaperea va fi mai spatioasa si mai lipsita de mobila, cu atat accesul va fi mai lejer si va deveni un spatiu de relaxare placut.

Un prim sfat pentru amenajarea livingului tau. Daca camera are doua usi, recomandarea este sa asezati canapeaua in asa fel incat trecerea de la o usa la alta sa se faca prin spatele si nu prin fata ei. Cand avem o singura iesire, trebuie sa aveti acces direct catre canapea si sa fie destul loc de miscare in jurul ei.

Atmosfera intr-o camera de zi cu mobilier pentru living creat intr-un stil modern este completata de elemente de décor care furnizeaza restul de suprafete din incapere, cum ar fi: tapet lavabil decorativ, perdele, covoare, corpuri de iluminat, precum si mici obiecte de décor.

Un mobilier cu design minimalist este caracterizat printr-un stil modern, contemporan, cu linii drepte, simple si putine piese constructive, dar care este o prezenta deosebita prin textura materialelor dintr-o structura de gama variata de accesorii interioare.

Zigman Mobilier realizeaza piese de mobilier la comanda in Cluj, clientul avand posibilitatea sa aleaga si modifice dimensiunile, culorile, compozitia si structura. Clientii putin mai excentrici pot opta pentru variante de mobilier din Germania, formate din corpuri modulare.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10