Despre amenajarea bucatariei Despre amenajarea bucatariei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Inainte de a incepe amenajarea propriu zisa a bucatariei este necesat sa stabiliti tipurile de activitati desfasurate in acest spatiu:  cat de mult gatiti, daca urmeaza sa luati masa in bucatarie, daca vreti ca bucataria sa se utilizeze si pe post de camera de zi sau va fi un loc in care va intalniti cu prietenii. Pentru inceput este bine sa aflati dimensiunile incaperii pe care doriti sa o mobilati. Ulterior trebuie sa va ganditi la
Publicat pe 21 Sep 2015 11:07:47 de Amalia
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Inainte de a incepe amenajarea propriu zisa a bucatariei este necesat sa stabiliti tipurile de activitati desfasurate in acest spatiu:  cat de mult gatiti, daca urmeaza sa luati masa in bucatarie, daca vreti ca bucataria sa se utilizeze si pe post de camera de zi sau va fi un loc in care va intalniti cu prietenii.

Pentru inceput este bine sa aflati dimensiunile incaperii pe care doriti sa o mobilati. Ulterior trebuie sa va ganditi la stil. Recomandam ca sstilul decorativ pe care il alegeti sa fie acelasi cu cel folosit  pentru amenajarea intregii case.

Este recomandat ca blatul mobilierului de bucatarie trebuie sa fie usor de intretinut si sa reziste la temperaturi ridicate, agenti chimici si umiditate. Blatul nu trebuie sa aiba striatii pentru ca va favoriza depunerea bacteriilor.

Culoarea mobilei este un aspect important. Nu recomandam sa alegeti culoare pentru ca este la moda ci in functie de culoarea peretilor si a podelelor. Se poate opta pentru o chema cromatica ton pe tom si sa alaturati doua nuante apropiate sau contrastante.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Amalia Dragomir 
Membru din: 07 Apr 2015 10:47:04

Despre autor:

Articole publicate: 16
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10