Combinatii de mobilier pentru bucatarii moderne Combinatii de mobilier pentru bucatarii moderne
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Modern este cuvantul de baza din aceasta perioada in design-ul de interior. Dar mai ales cand vine vorba despre bucatarie. Elementele cromate, design-ul minimalist si colturi rotunjite, toate converg spre un design modern preferat de o multime de familii. De fapt, nu trebuie sa ai o familie ca sa iti doresti o bucatarie bine pusa la punct. Tot mai multe persoane incep sa ia gatitul in serios, chiar daca gatesc doar pentru ei si eventual pentru mu
Publicat pe 17 Dec 2013 09:42:53 de Cristina
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Modern este cuvantul de baza din aceasta perioada in design-ul de interior. Dar mai ales cand vine vorba despre bucatarie. Elementele cromate, design-ul minimalist si colturi rotunjite, toate converg spre un design modern preferat de o multime de familii. De fapt, nu trebuie sa ai o familie ca sa iti doresti o bucatarie bine pusa la punct. Tot mai multe persoane incep sa ia gatitul in serios, chiar daca gatesc doar pentru ei si eventual pentru musafiri.


bucatarii moderneBucataria este camera in care gazda casei isi petrece destul de mult timp, tocmai de aceea mobilierul si decorul trebuie sa ii creeze o atmosfera destul de atragatoare incat sa indulceasca fiecare experienta din bucatarie. Descopera mobilier pentru bucatarii moderne pentru a crea o ambianta cat mai placuta.

Concret, puteti crea propria combinatie de corpuri de bucatarie sau puteti alege una dintre variantele gata formate pentru bucatarii, avand toate dimensiunile acestora. Daca doriti un mobilier cat mai personalizat, care sa se incadreze perfect in spatiul pe care doriti sa il umpleti, asa cum doriti voi, in functie de nevoile pe care le aveti, de spatiu si de utilitate. Daca simtiti ca puteti sa va descurcati din acest punct de vedere, atunci este cel mai bine sa va compuneti singuri spatiul de lucru in stilul dorit.

In schimb, poate gasiti un model de mobilier de bucatarie care sa se potriveasca dimensiunilor dorite si gusturilor voastre. Atunci ati scapat de o bataie de cap si puteti sa profitati de una dintre variantele puse la dispozitie de magazinul de mobila Tamos. In imaginea de mai sus aveti chiar una dintre aceste variante. Se numeste Syria si este una dintre cele mai populare variante de bucatarii moderne. Este un produs de import din Polonia, este compusa din 8 corpuri, 4 suspendate si 4 pe sol. In acest caz, montajul nu este asigurat, tocmai de aceea, alaturi de corpurile ambalate separat veti primi schite de montaj profesioniste. Elementele de vitrina cu geam sunt cele care dau o nota foarte interesanta de eleganta. In rest, totul este confectionat din MDF si are o lungime totala de 2,6 metri. Aveti de ales dintre 3 decoruri disponibile, in functie de preferinte, dar puteti fi siguri ca este o mobila de calitate pentru ca primiti 2 ani de garantie pentru ea.


bucatarii moderneO alta varianta este tot una de import din Polonia, care se numeste Nika Ramka 260 Tehno si care se poate observa in imaginea alaturata. Chiar daca are elemente de culoarea lemnului, design-ul acesteia este unul modern si plin de eleganta. Formata tot din 8 corpuri, aceasta varianta este confectionata atat din pal de cea mai buna calitate cat si din MDF. Alb cu nuc este singura varianta de culoare, dar avantajul acesteia este ca beneficiaza de o reducere de 21% din pretul inital, asa ca puteti sa beneficiati de un mobilier de calitate superioara, la preturi foarte avantajoase.

Pentru completarea bucatariei si a zonei de sufragerie puteti alege un set de masa din sticla cu scaune moderne, care sa se potriveasca mobilierului deja ales. Toate acestea la preturi foarte bune, doar prin Tamos.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2, Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 0212 552 173

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10