Avantaje mobila din lemn masiv Avantaje mobila din lemn masiv
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ciresul sau mahonul sunt unele dintre cele mai scumpe tipuri de lemn si sunt folosite la finisaje. Dezi pretul este ridicat lemnul din mahon poate sa reziste in stare impecabila timp de cateva generatii si va deveni mai scump pe masura ce trece timpul. Pentru a da un plus de autenticitate si valoare aveti de ales intre mobilierul lucrat manual si cel de serie. Mobilierul din lemn poate sa fie mai scump decat cel din pal sau cel din alte m
Publicat pe 18 Feb 2016 13:24:16 de Amalia
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Ciresul sau mahonul sunt unele dintre cele mai scumpe tipuri de lemn si sunt folosite la finisaje. Dezi pretul este ridicat lemnul din mahon poate sa reziste in stare impecabila timp de cateva generatii si va deveni mai scump pe masura ce trece timpul. Pentru a da un plus de autenticitate si valoare aveti de ales intre mobilierul lucrat manual si cel de serie.

Mobilierul din lemn poate sa fie mai scump decat cel din pal sau cel din alte materiale. Raportul dintre pret si calitate inclina spre lemn, acesta fiind mult mai durabil si mai usor de adaptat de la o casa la alta. Preturile difera in functie de lemn.

Un avantaj major pentru mobilierul din lemn este posibilitatea de a fi prelucrat astfel incat sa se potriveasca pentru mai multe stiluri decorative. Este important ca lemnul nu da niciodata un aer ieftin casei asa cum face mobila refinisata sau plasticul.

Suprafetele din lemn care sunt finisate corect sunt mai usor de intretinut si de curatat. Prin comparatie cu plasticul, palul sau sticla, lemnul poate fi slefuit si poate sa capete un aspect nou. Lemnul nu este casant si rezista bine la inghet, socuri si greutati.

Mobila din lemn este impunatoare si robusta. Lemnul este cel mai rezistent material si se poate conserva in stare impecabile cateva sute de ani. Trebuie sa stiti si ca valoarea lemnului creste odata cu trecerea timpului.

Mobilierul ieftin poate fi usor de descoperit din cauza finisajelor iar scopul sau este legat de utilitatea pe termen scurt fiind de cele mai multe ori folosita in spatii cu trafic ridicat sau cu mai multe persoane.

Un alt avantaj al mobilierului din lemn este aspectul. Desi sunt pe piata mai multe materiale care imita lemnul mobila din lemn va fi usor de indentificat de majoritatea oamenilor.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Amalia Dragomir 
Membru din: 07 Apr 2015 10:47:04

Despre autor:

Articole publicate: 16
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10