Alegeti parchet masiv autohton de la Decolandia pentru a reda spatiilor interioare stralucirea de altadata Alegeti parchet masiv autohton de la Decolandia pentru a reda spatiilor interioare stralucirea de altadata
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca va plac amenajarile interioare clasice sau chiar victoriene si doriti sa va transformati casa sau apartamentul intr-un mic palat, atunci cu siguranta stiti deja cat de important este sa incorporate elemente din lemn masiv si sa va asigurati ca toate aspectele indeplinesc cerintele unui astfel de stil.  Parrchet masiv pentru amenajari interioare deosebite si durabileDecolandia vine in ajutorul dumneavoastra oferind o gama varia
Publicat pe 04 Aug 2017 20:49:36 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca va plac amenajarile interioare clasice sau chiar victoriene si doriti sa va transformati casa sau apartamentul intr-un mic palat, atunci cu siguranta stiti deja cat de important este sa incorporate elemente din lemn masiv si sa va asigurati ca toate aspectele indeplinesc cerintele unui astfel de stil.

 Parrchet masiv pentru amenajari interioare deosebite si durabile

Decolandia vine in ajutorul dumneavoastra oferind o gama variata de modele de parchet masiv pentru a putea sa create amenajari interioare clasice deosebite. Astfel, veti putea sa creati design-ul visurilor dumneavoastra. Esentele de lemn masiv sunt recunoscute pentru durabilitatea lor exceptionala in timp dar pentru a se pastra in conditii foarte bune recomandam sa il intretineti corespunzator.

Lemnul de stejar este cea mai populara esenta din care se fabrica parchet masiv dar mai sunt pe langa aceasta modele fabricate din paltin, frasin, fag, nuc, salcam, mesteacan, platan, ulm, cires si altele. Decolandia reprezinta solutia dumneavoastra in materie de amenajari exterioare si veti putea sa redati farmecul unui stil de amenajare clasic.

 Utilizarea acestui parchet masiv nu se rezuma numai la amenajari in stil clasic intrucat se poate utiliza cu succes si in cazul unor amenajari interioare moderne. Gama diversificata de modele de parchet masiv comercializate de Decolandia ofera o sfera bogata de idei de amenajari, De asemenea, veti putea sa obtineti ambientul perfect indiferent de esenta pe care o veti alege.

In special daca sunteti in cautare de solutii pe termen lung, atunci prin a investi in parchet masiv veti reusi sa aduceti in caminul dumneavoastra toate avantajele pe care vi le ofera. Culorile parchetului sunt autentice si nu par artificiale. In functie de tipul de lemn utilizat pentru obtinerea parchetului nuanta poate sa difere. Pentru producerea de parchet este ales lemnul de cea mai buna calitate. Producatorii realizeaza un control al calitatii deosebit de riguros astfel incat sa ajunga in cosul de cumparaturi al dumneavoastra numai acele elemente care intrunesc toate conditiile.

Despre montaj putem sa mentionam ca se realizeaza deosebit de usor dar pentru a avea rezultatele cele mai bune va recomandam sa respectati fiecare pas pe care il presupune si sa apelati numai la profesionisti. Un montaj necorespunzator scade durata de viata a acestui parchet masiv si in cel mai rau caz va necesita inlocuirea.

Specialistii de la Decolandia va ofera consiliere in alegerea parchetului si nu numai.

Specialistii nostri va pot oferi si consiliere profesionista astfel incat sa puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai mult sau chiar sa va ajute cu informatii despre fiecare tip de parchet masiv in parte. Pe website-ul nostru www.decolandia.ro veti putea sa gasiti un catalog complet de produse si servicii dar sa si consultati care sunt nuantele disponibile.

Nu uitati ca investitia in parchet masiv este pe termen lung sau chiar pentru o viata intreaga. Intretinut corespunzator si montat de specialisti veti putea sa aveti un parchet masiv perfect pentru o viata intreaga. Va asteptam pe site-ul nostru sau sa ne contactati utilizand datele de contact pe care le regasiti pe prima pagina. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10