Alege un mobilier living cu cap si cu bun gust Alege un mobilier living cu cap si cu bun gust
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: O sufragerie incarcata da senzatia de lipsa a spatiului, si chiar este posibil ca o persoana claustrofoba sa simta o mare neplacere cand intra intr-o astfel de incapere. Complexul Slava vine sa va ofere articole de mobilier living, dormitor, pentru camera copiilor si nu numai, toate acestea in regim de realizare la comanda in functie de modelele ce pot fi regasite atat in showroom-ul nostru de pe Calea Campulung nr. 1D din Pitesti, cat si
Publicat pe 22 Jul 2016 14:20:54 de sulumorp
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0O sufragerie incarcata da senzatia de lipsa a spatiului, si chiar este posibil ca o persoana claustrofoba sa simta o mare neplacere cand intra intr-o astfel de incapere. Complexul Slava vine sa va ofere articole de mobilier living, dormitor, pentru camera copiilor si nu numai, toate acestea in regim de realizare la comanda in functie de modelele ce pot fi regasite atat in showroom-ul nostru de pe Calea Campulung nr. 1D din Pitesti, cat si pe siteul www.complexslava.ro

Livingul si senzatia de spatiu a camerei

Revenind la spatiul din living si mobilierul destinat acestuia, spuneam intr-un articol recent ca spatialitatea este o senzatie data de spatiul dintr-o incapere. Cu alte cuvinte, o camera poate da senzatia de spatiu larg, inchis sau chiar sufocant, aceste valori fiind generate si de modul in care sunt pozitionate elementele de mobilier living. Pentru inceput totusi, haideti sa vedem ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-o sufragerie.

  • canapea

  • masuta de cafea

  • comoda TV

  • fotolii

  • biblioteca

Bine, acestea sunt prezente obligatorii sau necesare in cazul sufrageriilor normale, in cazul celor open-space unde livingul este comun cu bucataria, vorbim deja si despre mobilier caracteristic bucatariei. Bun, acesta este mobilierul oarecum prezent in orice living, chiar daca biblioteca este mai degraba vazuta ca un element decorativ sau fara importanta de catre unii.

In general, tot livingul este orientat in functie de un anumit perete, sau mai bine spus, peretele central al camerei. Acesta este cel care gazduieste comoda TV sau intreaga structura de mobilier living ce include spatiu pentru plasma/LCD/TV dar si o mica biblioteca si cateva optiuni de depozitare. Ca si alegere a peretelui central al unei sufragerii, aceasta trebuie facuta tinand cont de cateva aspecte cum ar fi directia din care vine lumina de afara, pozitionarea usii de acces, dar si elemente particulare ale camerei.

Despre pereti si amplasarea unui mobilier living

Cel mai bine este ca peretele central sa fie cel perpendicular cu usa de acces dinspre holul de intrare (asta pentru livingurile cu doua cai de acces). Asa cum am si spus, plasma sau TV-ul trebuie asezat pe acest perete principal, loc unde mai pot fi asezate de asemenea biblioteca si dulapurile. Canapeaua, alaturi de fotolii sau tabureti si masuta de cafea trebuiesc asezate la peretele opus celui principal, de asemenea, tot aici mai poate fi amplasata si biblioteca.

Este bine sa nu incarcati in mod inutil sufrageria cu elemente de mobila care nu-si au locul. O linie completa de mobilier living contine toate corpurile de mobila necesare unui living, de la comoda, dulapuri, biblioteca, pana la canapea si fotolii. Evident, pentru garsoniere se poate alege o mobila care ofera multifunctionalitate, asa cum este cazul fotoliilor extensibile sau a taburetilor pentru masute de cafea ce permit stocarea diferitelor lucruri.

Oricum, indiferent de alegere, cautati un mobilier living care sa ofere camerei un aspect aerisit, placut si elegant. Alegeti modelul de mobila in functie de culori si materiale ce se regasesc in casa dumneavoastra. Noi va oferim mobilier de cea mai buna calitate dar si accesorii perfecte pentru orice casa. Asadar, alegeti cu cap si cu bun gust.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10