Care sunt calitatile unei usi bune?  Care sunt calitatile unei usi bune?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:    Nu mai este un secret faptul ca mare parte din agoniseala pe care reusim sa o strangem de-a lungul anilor o investim la un moment dat intr-o locuinta avand in vedere ca aceasta sunt de departe cele mai importante lucruri pentru noi. Indiferent ca vorbim despre gradul de confort sau sentimentul de siguranta, locuintele noastre sunt singurele elemente care ne pot oferi simultan aceste lucruri. Exista totusi cateva elemente extrem de im
Publicat pe 30 Jun 2015 08:05:39 de holzertehnic
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Mobila
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


   Nu mai este un secret faptul ca mare parte din agoniseala pe care reusim sa o strangem de-a lungul anilor o investim la un moment dat intr-o locuinta avand in vedere ca aceasta sunt de departe cele mai importante lucruri pentru noi. Indiferent ca vorbim despre gradul de confort sau sentimentul de siguranta, locuintele noastre sunt singurele elemente care ne pot oferi simultan aceste lucruri. Exista totusi cateva elemente extrem de importante pentru locuinta noastra, elemente  carora din varii motive nu le acordam prea mare importanta, iar in aceasta categorie includem usile.


Usi lemn - Holzertehnic.ro

    Desi sunt elemente carora nu le acordam de cele mai multe ori importanta cuvenita, zilnic acestea ne permit accesul in locuintele noastre, atat al nostru cat si cel al oaspetilor. Din acest punct de vedere, acest caz este cat se poate de similar cu cel al ferestrelor care sunt considerate adevarate carti de vizita. Iata cateva aspecte interesante pe care trebuie sa le ai in vedere cand iti alegi usa locuintei.
    Cel mai important dintre aspecte este fara indoiala cel cu privire la materialul din care este confectionat. La ora actuala avem posibilitati multiple in acest sens, pe fondul avansarii tehnologiilor producatoare de usi. Astfel ca putem alege usi construite din metal, PVC sau clasicele usi din lemn care astazi sunt extrem de diversificate in materie de forme si culori.
    Rezistenta acesteia in fata intemperiilor. Cunoastem deja foarte bine faptul ca sub actiunea prelungita a diferitilor agenti climatici materialele se pot distruge, astfel ca este important sa alegem un material care sa poata face fata acestei provocari.
    Protejarea impotriva zgomotelor este un alt aspect demn de luat in considerare. O usa buna trebuie sa fie simultan si un bun izolator fonic avand in vedere ca majoritatea zgomotelor care se produc au loc in mediul exterior. Din acest punct de vedere, aceasta calitate trebuie sa se regasesca si la usile interioare.
    O usa buna nu trebuie sa permita transferul termic prin intermediul ei, astfel ca o usa pentru a putea fi considerata practica trebuie sa indeplineasca si functia de bun izolator termic. La acest capitol puteti alege fara probleme usi din lemn avand in vedere calitatile pe care acesta le are din acest punct de vedere.
    Securitatea joaca de asemenea un rol important, avand in vedere ca o locuinta poate cadea foarte usor prada unor infractori, astfel ca o usa buna ar trebui sa reuseasca sa descurajeze eventualele tentative de furt.
    Daca vreti sa stiti mai multe despre calitatea usilor sau pentru a va alege usi din lemn pe gustul dumneavoastra, nu ezitati sa accesati un site de incredere.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

pr Adriana 
Membru din: 07 Apr 2015 12:37:11

Despre autor:
SC Holzer Tehnic SRL este o societate privata cu capital romanesc, care s-a dezvoltat de la stadiul de mic atelier de tamplarie, devenind o fabrica producatoare de tamplarie din lemn stratificat cu peste 20 de angajati.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10