Stai la bloc si ai curte? Stai la bloc si ai curte?
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: In materie de locuinta marea majoritate dintre noi prefera sau aspira sa locuiasca la casa, in detrimentul comunului apartament de la bloc. Principalul motiv este ca fiecare isi doreste sa aiba si un pic de spatiu in aer liber care sa-i permita sa poata organiza  un picnic, sa se intinda vara la soare sau sa stea la o sueta cu prietenii sau familia, pana seara tarziu.Ei bine acest lucru este acum posibil si la bloc. Da ati citit bine, la blo
Publicat pe 17 Oct 2013 15:01:45 de The Provost
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Gradina
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


In materie de locuinta marea majoritate dintre noi prefera sau aspira sa locuiasca la casa, in detrimentul comunului apartament de la bloc. Principalul motiv este ca fiecare isi doreste sa aiba si un pic de spatiu in aer liber care sa-i permita sa poata organiza  un picnic, sa se intinda vara la soare sau sa stea la o sueta cu prietenii sau familia, pana seara tarziu.

Ei bine acest lucru este acum posibil si la bloc. Da ati citit bine, la bloc! Si aici nu ma refer la vechile gradini de la parterul blocurilor comuniste care sunt comune disputate de zecile de apartamente ale imobilului. Ci ma refer la o serie de ansambluri rezidentiale nou construite, ce ofera si o curte la pachet cu apartamentul pe care il cumparati. Unul dintre cele mai bune exemple este ansamblul rezidential Dealul Spirii Residence, situat in centrul orasului Brasov.

Acest complex a fost ridicat intre dealurile din centrul vechi al orasului, iar natura terenului a oferit dezvoltatorului posibilitatea de a "dota" un numar impresionant de apartamente cu gradini proprii de dimensiuni intre 25 si 100mp. Din totalul de 43 de apartamente disponibile in cele 2 corpuri ale complexului 12 beneficiaza de curte cu access direct din living-room.

O veste si mai buna este cea ca pretul apartamentelor se incadreaza cu usurinta in media pietei, iar faptul ca pe langa locatia modern compartimentata, tip open-space, imobilul beneficieaza si de o gradina cu intimitate asigurata de garduri vii naturale este un bonus important.

Astfel ideea de a avea propria curte este fezabila si pentru cei care aleg sa stea in continuare la apartament. Conditia e sa achizitionezi unul dintre cele 12 imobile de pe strada Dealul Spirii din Brasov. Vei avea ocazia sa locuiesti in centrul vechi al orasului la numai 1500 de metri de viata vibranta a metropolei.

De acum daca auziti pe cineva sta la bloc si are curte, sa nu va mai mirati! Sau poate vreti sa le-o luati inainte. Mai multe informatii puteti citi pe site-ul oficial Dealul Spirii Residence

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vlad Ionescu 
Membru din: 17 Oct 2013 12:16:42

Despre autor:
Scriu si postez articole despre topicurile cu care am de-a face in viata de zi cu zi.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10