Servicii de deratizare si dezinsectie oferite de Coral Impex Servicii de deratizare si dezinsectie oferite de Coral Impex
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Scaparea de daunatori este o problema majora pentru orice, mai ales pentru cei care detin o ferma sau o casa la tara, dar si pentru autoritatile locale dintr-un oras preocupate de sanatatea cetatenilor si locuitorilor. Deratizare inseamna actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si reducerea nivelului numeric al acestora, printr-o serie de masuri aplicate permanent de catre personal autorizat. Pentru acest sco
Publicat pe 03 Oct 2013 10:43:36 de vasilem
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Gradina
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Scaparea de daunatori este o problema majora pentru orice, mai ales pentru cei care detin o ferma sau o casa la tara, dar si pentru autoritatile locale dintr-un oras preocupate de sanatatea cetatenilor si locuitorilor.

Deratizare inseamna actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si reducerea nivelului numeric al acestora, printr-o serie de masuri aplicate permanent de catre personal autorizat. Pentru acest scop sunt utilizate momeli toxice pe suport de cereale/alimente sau cerate (rezistente la umezeala si  frig), capcane mecanice pe baza de adeziv folosind atractant alimentar sau hormonal.

Rozatoarele fac parte din clasa mamifere si inseamna o treime din fauna Pamantului, iar in tara noastra se poate intalni un numar foarte mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si sub specii, ce sunt caracterizate prin insusiri de viata rar intalnite la animale, ce explica rolul daunator sub aspect economic si al mentinerii si raspandurii de boli extrem de grave.

Un alt procedeu pentru combaterea antropodelor daunatoare pentru sanatatea oamenilor, dar si a animalelor, este dezinsectia. Acarienii si insectele se spune ca transmit (direct sau indirect) diverse boli infecto-contagioase si parazitare, fiind necesare masuri de prevenire si combatere. Dezinsectia se poate realiza atat mecanic, cat si chimic.

Dezinfectia reprezinta actiunea de igienizare care urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor, avand scopul principal de a preveni si combate infectiile si bolilor transmisibile, atat la om, cat si la animale. Spre deosebire de dezinsectie, dezinfectia se poate realiza doar chimic folosind diverse substante avizate de catre Ministerul Sanatatii.

Coral Impex ofera servicii de deratizatizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare aproape pe intreg teritoriul Romaniei, devenind rapid un lider in furnizarea acestor servicii.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10