Scoarta decorativa – Un Produs Natural Pentru Gradina Ta Scoarta decorativa – Un Produs Natural Pentru Gradina Ta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Majoritatea gradinarilor stiu deja ca plantele sanatoase trebuie sa fie inconjurate si tratate cu materiale naturale. O planta sanatoasa este protejata si hranita adecvat. Astfel va radia de vitalitate si va infrumuseta gradina. Atrage atentia vecinilor tai cu o gradina ca in povesti. Scoarta decorativa iti poate darui o gradina plina de viata si culoare. Te intrebi cum? Raspunsul la aceasta intrebare este lunga deoarce beneficiile scoarte
Publicat pe 17 Feb 2016 13:31:41 de vanzarimulci
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Gradina
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Majoritatea gradinarilor stiu deja ca plantele sanatoase trebuie sa fie inconjurate si tratate cu materiale naturale. O planta sanatoasa este protejata si hranita adecvat. Astfel va radia de vitalitate si va infrumuseta gradina. Atrage atentia vecinilor tai cu o gradina ca in povesti. Scoarta decorativa iti poate darui o gradina plina de viata si culoare. Te intrebi cum? Raspunsul la aceasta intrebare este lunga deoarce beneficiile scoartei decorative sunt numeroase.

Scoarta decorativa este un produs natural. Acesta protejeaza si hraneste plantele tale. Si in acelasi timp, decoreaza gradina, dandu-i un aspect ordonat si ingrijit. Sa incepem sa le explicam toate trei aspectele sau punctele forte ale scoartei decorative.

Indiferent ce alegeti, scoarta decorativa, lemn deocrativ sau mulci de gradina, puterea de protectie este aceeasi. Un strat gros din acest material va proteja solul si radacinile plantelor atat de razele solare, cat si de frig. Astfel solul gradinii tale va fi mereu umed si cu o temperatura corespunzatoare plantelor. Nu va mai trebui sa uzi plantele atat de des ca inainte. Solul odata udat, va ramane umed mai mult timp. Acest covor natural va proteja plantele si de buruieni. Stratul gros de scoarta nu va permite dezvoltarea buruienilor. Acestea nu vor putea sa ajunga la suprafata.

Dupa o vreme lunga de protectie, mulcii sau lemnul decorativ, va incepe sa se descompuna. Nu trebuie sa indepartati stratul deaorece acesta se transforma intr-un strat de ingrasamant natural. Plantele isi vor gasi nutrintii si vitaminele necesare pentru o dezvoltare optima in acest ingrasamant. In loc sa inlaturati startul de scoarta decorativa care incepe sa se descompuna, este recomandat sa aplicati un start nou. Astfel plantele vor fi hranite si protejate din nou.

Infrumusetarea gradinii tale va fi o joaca. Cu mulci si scoarta decorativa de toate culrile, vei putea decora gradina ta asa cum iti doresti. Creativitatea ta va lua viata. Vei putea delimita spatiile cu apa (iaz, lac, etc), plantele de diferite categorii, treseele, sau alte elemente pe care le ai in gradina. Stratul de mulci se poate aplica chiar si pe solul plantelor aflate in chiveci. Ghiveciul va fi plin de coluare.

Lasa lemnul decorativ sa dea viata gradinii tale. Plantele voastre vor lumina de fericire si iti vor multumi pentru alegerea facuta prin culor vii si miresme nemaintalnite.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mulci Vanzari 
Membru din: 17 Feb 2016 13:14:18

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10