Patru obiecte din fier forjat pentru o gradina eleganta Patru obiecte din fier forjat pentru o gradina eleganta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Plimbandu-ne in orice colt al tarii, la un moment dat vom da de arhitecturi care utilizeaza fier forjat, deoarece este cea mai durabila dintre toate elementele care se pot folosi ca ornament. Fierul forjat nu va avea niciodata moarte. Nu este mancat de carii ca lemnul si nu ii imbatraneste structura moleculara ca plasticului. Obiectele din fier forjat sunt opere de arta prin aspectul lor si atentia cu care sunt fabricate, acestea ajutand l
Publicat pe 10 Jun 2015 08:49:36 de ProdFierForjat
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Gradina
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Plimbandu-ne in orice colt al tarii, la un moment dat vom da de arhitecturi care utilizeaza fier forjat, deoarece este cea mai durabila dintre toate elementele care se pot folosi ca ornament. Fierul forjat nu va avea niciodata moarte. Nu este mancat de carii ca lemnul si nu ii imbatraneste structura moleculara ca plasticului. Obiectele din fier forjat sunt opere de arta prin aspectul lor si atentia cu care sunt fabricate, acestea ajutand la imnbunatatirea aspectului oricarei gradini.

Cele patru elemente din fier forjat care iti pot transforma gradina sunt urmatoarele:

1. Arcade amprentate. Arcadele confectionate din fier forjat pot deveni un obiect decorativ de impact in gradina ta. Arcadele pot fi amprentate in mai multe stiluri ca: grecesc, floral, spic, transversal, doua dungi, etc. Fierul forjat cu motive elegante, elemente decorative turnate pot da un aspect elegant gradinii, devenind unul dintre cele mai important obiecte decorative utlizate in gradina.

2. Banci. Bancile cu picioare fabricate din fier forjat sunt un accesoriu perfect pentru o gradina cu stil. Motivele decorative pe care le au picioarele bancilor dau un rafinament apate intregii gradini. Acestea pot contine motive florale, curbate, amprentate in diverse modele, deasemenea fierul forjat utilizat poate fi si amprentat in anumite stiluri pentru un aspect mai elegant.

3. Felinarele. Obiectul cel mai important care transforma gradina ta intr-o scena de poveste reprezinta felinarele. Acestea dau un aspect elegant gradinii tale prin esteticul si functinalitatea lor. Aspectele felinarelor poate sa difere in functie de stilul pe care il reprezinta, acestea pot contine motive curbate, florale, frunze turnate, terminatii de diverse tipuri, etc Felinarele raman de actualitate chiar si atunci cand tendintele se schimba. Acestea pot fi de mai multe dimensiuni de la mici de 300mm pana la cele mari de 2500mm. Cele mici sunt perfecte pentru definirea unui trotuar, iar cele mari servesc la iluminarea portiunilor mai mari.

4. Elemente ornamentale de mici dimensiuni. In aceasta categorie intra forile si frunzele turnate care decoreaza obiectele mai sus mentionate. O arcada superba decorata cu flori si frunze va arata perfect intr-o gradina cu flori. Motivele de frunze turnate sunt perfecte pentru picioare de banci si felinare.

 Aveti nevoie de un producator de Fier Forjatare cu cele mai mici preturi la elementele de fier forjat si un stoc pentru toate gusturie si preferintele. Dupa metoda de prelucrare, elementele de fier forjat se impart in doua mari categorii: turnate si prelucrate manual prin baterea cu ciocanul; iar dupa utilitate, acestea se impart in elemente de baza, elemente decorative, elemente pentru balustrada, accesorii porti, etc.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Fier Forjat Producator  
Membru din: 21 May 2015 12:15:30

Despre autor:
Noi din fier forjat facem arta! Dragostea de frumos, grija pentru detalii precum si eleganta si rafinamentul ne-au calauzit in cei peste peste 4 ani de cand activam in acest domeniu. Si satisfactia clientilor nostri atunci cand visele lor devin realitate si casa incepe sa prinda contur datorita lucrarilor noastre reprezinta recompensa cea mai mare

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10