Cum alegem corpuri de iluminat de exterior pentru terasa Cum alegem corpuri de iluminat de exterior pentru terasa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Este foarte frumos, atunci cand stai la casa si ai o terasa pe care sa iti petreci timpul atunci cand vremea o permite. Sa faci gratare, sa iti inviti prietenii la o poveste, sa iti savurezi cafeaua dimineata devreme sau sa pierzi notiunea timpului cu o carte buna. Asa este - o terasa este o binecuvantare. Nu sunt multi cei care se pot bucura de asa ceva. Dar cel mai frumos este cand, la sfarsitul unei zile calduroase, poti sa te racoresti pe ter
Publicat pe 15 Jan 2014 14:00:52 de Cristina
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Gradina
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Este foarte frumos, atunci cand stai la casa si ai o terasa pe care sa iti petreci timpul atunci cand vremea o permite. Sa faci gratare, sa iti inviti prietenii la o poveste, sa iti savurezi cafeaua dimineata devreme sau sa pierzi notiunea timpului cu o carte buna. Asa este - o terasa este o binecuvantare. Nu sunt multi cei care se pot bucura de asa ceva. Dar cel mai frumos este cand, la sfarsitul unei zile calduroase, poti sa te racoresti pe terasa, seara, cand este mai placut afara, impreuna cu prietenii sau cand poti sa iei cina afara. Aceste lucruri mici sunt cele care fac deliciul unei zile, oricum ar fi ea.


Visam frumos, insa totul trebuie sa arate foarte bine pentru a putea sa ne bucuram de tot fara sa ne gandim la ce mai trebuie sa facem. Iar pentru a putea sa ne bucuram de seri superbe pe terasa, avem nevoie de corpuri de iluminat de exterior care sa ne ofere exact lumina de care este nevoie. Vezi corpuri de iluminat de exterior din care poti alege modele de iluminat care sa se potriveasca pentru orice tip de decor ti-ai dori si la orice fel de terasa ai avea.


In primul rand, trebuie sa stabiliti care este stilul pe care urmeaza sa il adoptati sau sa vedeti care este stilul pe care ati mers in decorarea pe care ati facut-o pana acum. Aveti, aici, doua exemple perfecte, din care aveti liber la inspirat. Nu este greu sa alegi corpuri de iluminat pentru exterior. Trebuie doar sa te lasi condus(a) de instinct si sa te gandesti la ce ai deja. Asta se refera la texturile pe care le ai deja, la culori, la materialele pe care le-ai folosit deja. Incearca sa le imbini pe toate sau sa scoti in evidenta una dintre acestea mai putin folosita.


Apoi, trebuie sa te gandesti de cata lumina ai nevoie. Asta se poate stabili in functie de dimensiunile terasei si de distanta pana la care doresti sa luminezi din acest punct, chiar si in afara terasei. Apoi trebuie sa te orientezi dupa corpuri de iluminat in functie de locul in care ai trase cablurile de curent. Daca sunt trase in peretele casei sau pe stalpii de sustinere ai terasei, sau pe plafon. Daca vrei sa le plasezi aici, trebuie sa ai in vedere daca se pierde lumina  in sus, ca si in a doua imagine, adica daca ai o pergola, care nu este acoperita.


In rest, totul tine de gusturi si de alegerea unor corpuri de iluminat de exterior de calitate. Acestea se gasesc in magazinul Universul Luminii, atat online cat si fizic. Puteti avea incredere in acest magazin.


Universul Luminii

Magazin corpuri de iluminat

Arad, Calea Timisorii, nr. 44, Arad, Romania

Telefon: 0257 287 948 sau 0726 147 023

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10