Trucuri eficiente pentru ferestrele tale Trucuri eficiente pentru ferestrele tale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Foloseste contrastulTe poti folosi eficient de contrast pentru a scoate in evidenta o camera. Este important sa pastrezi aceeasi culoare in camera, ba chiar sa o completezi cu diferite accesorii, insa intre culoarea peretilor si cea a perdelei poate sa existe un contrast puternic. Constrastul poate fi facut si cu mobilierul, covorul, canapeaua sau patul care se afla in camera. Foloseste draperii lungiAu un efect dramatic asupra unei camere; alese
Publicat pe 04 Feb 2013 16:51:27 de adriana
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


draperie verdeFoloseste contrastul
Te poti folosi eficient de contrast pentru a scoate in evidenta o camera. Este important sa pastrezi aceeasi culoare in camera, ba chiar sa o completezi cu diferite accesorii, insa intre culoarea peretilor si cea a perdelei poate sa existe un contrast puternic. Constrastul poate fi facut si cu mobilierul, covorul, canapeaua sau patul care se afla in camera.

Foloseste draperii lungi
Au un efect dramatic asupra unei camere; alese in culori potrivite, pot crea pentru orice camera un aspect cel putin interesant. De asemenea, draperiile din tavan pana la podea ajuta camera sa para mai inalta si in acelasi timp mai spatioasa.

Asorteaza perdelele
O greseala comuna a celor care isi cumpara perdele este sa le asorteze cu mobila din camera. Pentru a arata intr-adevar bine si comfortabil pentru ochi, indicat este ca perdeaua sa se asorteze cu mai multe elemente din camera.

Tine cont de designul camerei
O perdea prea complicata, cu un model destul de sofisticat, cum sunt perdelele cu Jacard, nu se potrivesc foarte bine intr-o camera unde arhitectura este mai degraba in stil modernist, foarte simplu, fara modele.

Verifica materialul
Sunt materiale care se pot dovedi a fi prea rigide, sau din contra, prea moi. Este destul de probabil ca acest lucru sa nu lase perdeaua sau draperia sa cada asa cum ar trebui, iar efectul final sa nu fie cel dorit. Daca nu esti sigur asupra materialului, cel mai bine este sa intrebi un specialist care sa iti poata spune mai multe despre tipul de material pe care vrei sa il folosesti.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana C 
Membru din: 01 Nov 2012 09:06:26

Despre autor:

Articole publicate: 21
Scoring autor: 7.596

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10