Totul despre Ferestrele Casei Tale Totul despre Ferestrele Casei Tale
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Atunci cand vine vorba despre renovarea locuintei, primul aspect pe care va trebui sa il avem in vedere ramane de fiecare data inlocuirea ferestrelor vechi, cu unele noi care nu doar sa confere un aspect mai placut unei case, dar si cele mai mai bune premise pentru a putea beneficia de un nivel al confortului cat mai inalt.Cu ajutorul unora dintre cele mai bune produse din acest domeniu se va reusi conferirea unui nivel cat mai potrivit al lumino
Publicat pe 19 Nov 2012 17:01:01 de lady_in_red
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Atunci cand vine vorba despre renovarea locuintei, primul aspect pe care va trebui sa il avem in vedere ramane de fiecare data inlocuirea ferestrelor vechi, cu unele noi care nu doar sa confere un aspect mai placut unei case, dar si cele mai mai bune premise pentru a putea beneficia de un nivel al confortului cat mai inalt.

Cu ajutorul unora dintre cele mai bune produse din acest domeniu se va reusi conferirea unui nivel cat mai potrivit al luminozitatii intr-o casa, un aspect aerisit al acesteia, prin care sa poata patrunde lumina si aerul curat.

termopaneEste insa foarte important sa se aiba in vedere dimensiunea ferestrelor din termopan, forma acestora precum si modul in care vor fi pozitionate, pentru ca de aceste aspecte depinde foarte mult si cum va arata in final locuinta noastra. Nu in ultimul rand pretul este si el un criteriu de alegere destul de important in ceea ce priveste ferestrele din termopan si intotdeauna ar fi o idee sa avem la dispozitie una dintre cele mai bune companii din acest domeniu care in acelasi timp sa ne ofere si cele mai ieftine ferestre din tara si calitatea superioara a acestora.

In ceea ce priveste celelalte aspecte pentru ferestrele din termopan, de fiecare data va fi o idee buna pentru noi sa tinem cont de urmatoarele:
  • izolatia termica;
  • izolatia fonica;
  • tipul de granituri de care acestea dispun;
  • manerele si culoarea acestora;
  • balamalalele;
  • paleta de culori disponibila.

Toate acestea sunt detalii deosebit de importante ce vor trebui avute in vedere in momentul in care vom cumpara ferestre pentru casa noastra.

Desi poate parea absurd, alegerea ferestrelor depinde si de modul in care este orientata locuinta si mai mult de atat si influenta pe care o poate exercita fiecare anotimp in parte.

Spre exemplu, orientarea ferestrelor spre Sud aduce pentru o locuinta un nivel maxim de insorire pe timpul verii si din acest motiv, pentru ferestrele orientate spre Sud va fi nevoie de protejarea acestora. In schimb, ferestrele orientate spre Nord nu beneficiaza de lumina soarelui si indiferent de anotimp camerele orientate spre Nord ar putea reprezenta refugiul perfect in orice moment, acel loc in care sa inveti, sa citesti sau sa te odihnesti.

In ceea ce priveste ferestrele orientate spre Est sau Vest, acestea primesc energie maxima in timpul verii si in acest caz va fi recomandata folosirea de geamuri cu ajutorul carora sa fie controloat modul in care soarele isi exercita razele.

Tinand cont de toate aceste aspecte se va reusi achizitionarea celor mai bune dintre ferestrele cu geam termopan, care vor fi durabile in timp si care vor asigura cele mai bun nivel al confortului intr-o casa.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10