Sfaturi pentru perdele cu dantela Sfaturi pentru perdele cu dantela
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Perdelele cu dantela sunt preferate de foarte multi atat pentru camere de zi cat si pentru bucatarii sau dormitoare. Ele pot arata bine in orice camera, in functie de cum le integrezi in ansamblul ei si in functie de preferintele tale.Perdele cu dantela in dormitorPentru aceasta camera, perdeaua cu dantela are rolul de a face camera sa para mai spatioasa; mai ales daca este lunga, pana aproape de podea. Lumina trecuta prin acest tip de perdea va
Publicat pe 06 Dec 2012 09:25:57 de adriana
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Perdelele cu dantela sunt preferate de foarte multi atat pentru camere de zi cat si pentru bucatarii sau dormitoare. Ele pot arata bine in orice camera, in functie de cum le integrezi in ansamblul ei si in functie de preferintele tale.

Perdele cu dantela in dormitor
Pentru aceasta camera, perdeaua cu dantela are rolul de a face camera sa para mai spatioasa; mai ales daca este lunga, pana aproape de podea. Lumina trecuta prin acest tip de perdea va fi difuza si va crea impresia de spatiu larg.

Un dezavantaj poate fi faptul ca, de cele mai multe ori, perdeaua din dormitor are misiunea de a intuneca camera pe timpul zilei cand vrei sa dormi, sau chiar pe timpul noptii daca stai pe o strada foarte bine luminata. In cazul acesta perdeaua cu dantala devine nepotrivita. Pentru a remedia aceasta problema poti opta pentru o perdea care sa aiba mai multe falduri (pliuri). In felul acesta materialul care va acoperi fereastra va fi condensat si vei putea putea beneficia de mai mult intuneric.

O alta solutie este aceea a draperiilor. Poti adauga perdelei din dormitor draperii care sa acopere partial sau total fereastra. Cel mai mare avantaj in cazul draperiilor este ca le poti muta in functie de cantitatea de lumina de care ai nevoie intr-un anumit moment al zilei.Perdele cu dantela in living
Pentru camera de zi o perdea cu dantela poate fi cea mai buna alegere. Aceasta va lumina camera si o va face sa arate primitoare. Faptul ca printr-o perdea din dantela intra destul de multa lumina este un avantaj pentru o camera mica deoarece o poate face sa para mai spatioasa.

In acelasi timp, o perdea cu dantela are avantajul de a nu permite ochilor curiosi sa vada ceva in interiorul casei. O perdea dantelata ofera intimitate, chiar daca permite luminii sa treaca prin ea.

In living, ea poate fi combinata cu draperii sau diverse accesorii care sa vina in completarea aspectului camerei.

Perdele cu dantela in bucatarie
Pentru aceasta camera, cel mai important este ca fereastra sa nu fie foarte aproape de aragaz sau chiuveta. Cele mai multe dintre perdele cu dantela sunt albe, iar petele de mancare vor fi foarte vizibile. Din acelasi motiv nu sunt recomandate perdelele pana la podea. In bucatarie se scapa destul de frecvent alimente sau resturi.

Perdelele cu dantela pot fi combinate in diverse modele si marimi si pot fi completate cu diverse accesorii sau draperii. In functie de preferinte, poti obtine aspectul pe care il doresti pentru camera ta intr-un timp destul de scurt.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana C 
Membru din: 01 Nov 2012 09:06:26

Despre autor:

Articole publicate: 21
Scoring autor: 7.596

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10