Sfaturi Pentru Cresterea Copilului Sfaturi Pentru Cresterea Copilului
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pentru niste tineri parinti, cresterea copilului intr-un mediu propice poate fi o adevarata provocare. Insa, unele sfaturi pot fi cu adevarat folositoare pentru cei care sunt in aceasta situatie pentru prima data. In primul rand, trebuie oferita o atentie sporita mediului in care copilul isi petrece cel mai mult timp. Camera respectiva trebuie sa aiba o temperatura constanta si trebuie aerisita de cel putin doua ori pe zi, indiferent
Publicat pe 29 Jul 2014 12:46:14 de Nico
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pentru niste tineri parinti, cresterea copilului intr-un mediu propice poate fi o adevarata provocare. Insa, unele sfaturi pot fi cu adevarat folositoare pentru cei care sunt in aceasta situatie pentru prima data.

In primul rand, trebuie oferita o atentie sporita mediului in care copilul isi petrece cel mai mult timp. Camera respectiva trebuie sa aiba o temperatura constanta si trebuie aerisita de cel putin doua ori pe zi, indiferent de perioada anului. Indicat ar fi ca cel mic sa nu fie in camera atunci cand aceasta este aerisita. Cel mai bun moment este atunci cand parintii sau cineva din familie ieste la plimbare cu cel mic.

O atentie sporita trebuie acordata articolelor de imbracaminte si oricarei lenjerii de pat folosite. Acestea trebuie sa fie din fibre naturale, preferabil din bumbac. Hainele sau lenjeriile sintetice pot da nastere la iritatii sau chiar alergii, mai ales in primele luni de viata ale copilului. In cazul in care nu stiti de unde puteti achizitiona acest tip de articole, magazinele online va vor oferi o gama larga de lenjerii de pat din bumbac precum si articole de imbracat.

Monitorizarea copilului este foarte importanta. De aceea, in cazul in care acesta doarme intr-o camera separata, cum de altfel este indicat, cel mai bine ar fi sa folositi un audio – video baby monitor. In acest fel veti stii tot timpul cand se trezeste. Un astfel de echipament poate fi achizitionat tot de la un magazin online.

Nu uitati ce in afara de jucariile de mici dimensiuni, ar trebui evitate si jucariile de plus intrucat sunt purtatoare de microbi si bacterii. De asemenea, din acelasi rationament, evitati sa acoperiti dusumeaua camerei cu o carpeta sau cu un covor de orice fel. Acestea sunt medii in care bacteriile si alti daunatori de dimensiuni microscopice pot trai.

Tineti cont de aceste aspecte si veti oferi copilului dumnevoastra un mediu propice de dezvoltare.

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10