Perdele si draperii pe timpul iernii - ce sa alegi si cum le poti folosi Perdele si draperii pe timpul iernii - ce sa alegi si cum le poti folosi
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Perdelele si draperiile nu sunt doar un element decorativ, ci te pot ajuta sa intri in atmosfera de sarbatoare si in acelasi timp te ajuta sa pastrazi o atmosfera calduroasa prin culoare si tip de material. Perdelele pentru iarna sunt facute din materiale groase pentru ca frigul sa nu intre in incapere, dar in acelasi timp pentru a nu permite caldurii sa iasa. Acest lucru te va ajuta sa ai si facturi mai mici la caldura. Vei determina un consum m
Publicat pe 18 Feb 2013 10:20:35 de adriana
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Perdelele si draperiile nu sunt doar un element decorativ, ci te pot ajuta sa intri in atmosfera de sarbatoare si in acelasi timp te ajuta sa pastrazi o atmosfera calduroasa prin culoare si tip de material.

Perdelele pentru iarna sunt facute din materiale groase pentru ca frigul sa nu intre in incapere, dar in acelasi timp pentru a nu permite caldurii sa iasa. Acest lucru te va ajuta sa ai si facturi mai mici la caldura. Vei determina un consum mai mic de combustibil pentru centrala termica pentru a mentine o temperatura rezonabila in casa.

De cele mai multe ori materialele groase fac mai mult decat sa pastreze caldura. Aspectul lor le fac sa para mai elegante, creand pentru intreaga camera o infatisare luxurianta. Daca nu iti doresti asta pentru incaparea ta, nu alege un astfel de material.

Poti alege o perdea sau niste draperii pe care sa le pui doar pe timpul iernii. Acestea te vor ajuta sa pastrazi caldura, dar in acelasi timp le poti alege asa incat sa te ajute in decorarea casei pentru sarbatorile de iarna. Culorile perdelei pot fi alese in functie de brad, beteala, sau instalatia de Craciun. Nu uita ca fiind confectionate dintr-un material gros vei putea agata diverse materiale decorative care vor putea fi sustinute cu usurinta, fara sa iti faci probleme ca ai putea strica perdeaua.

Pentru ca cel mai probabil vei dori ca in zilele insorite sa descoperi ferestrele pentru a lasa lumina si poate cateva raze de soare sa intre, va trebui sa ai grija la dimensiunea perdelei. O perdea care cade peste podea va fi mai greu de manevrat, iar deplasarea ei frecventa o poate uza mult mai repede fata de o perdea care nu atinge deloc podeaua.

Iata de ce este important sa acorzi ceva timp deciziei pentru achizitia unei perdele sau draperii de iarna. In functie de toate aceste elemente vei reusi sa iei o decizie cat mai potrivita cu locuinta si ferestrele casei tale, dar si cu dorinta ta in ceea ce priveste amenajarile de Craciun pentru intreaga familie si pentru invitatii de sarbatori.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana C 
Membru din: 01 Nov 2012 09:06:26

Despre autor:

Articole publicate: 21
Scoring autor: 7.596

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10