Perdele si draperii - cum sa faci alegerea pentru o fereastra mica Perdele si draperii - cum sa faci alegerea pentru o fereastra mica
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Fie ca ne place acest lucru sau nu, ferestrele mici pot fi intalnite in orice tip de casa. Daca se intampla sa ai o fereastra prea mica, sau pur si simplu, simti nevoia ca fereastra pe care vrei sa o decorezi sa para mai mare, te poti ajuta de cateva trucuri utile, folosindu-te doar de perdele si draperii1. Potriveste culoarea perdelei cu cea a peretilor Este una dintre cele mai simple metode prin care poti sa faci in asa fel incat sa para ca ai
Publicat pe 18 Jan 2013 12:42:14 de adriana
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Fie ca ne place acest lucru sau nu, ferestrele mici pot fi intalnite in orice tip de casa. Daca se intampla sa ai o fereastra prea mica, sau pur si simplu, simti nevoia ca fereastra pe care vrei sa o decorezi sa para mai mare, te poti ajuta de cateva trucuri utile, folosindu-te doar de perdele si draperii
perdea fereastra mica
1. Potriveste culoarea perdelei cu cea a peretilor
Este una dintre cele mai simple metode prin care poti sa faci in asa fel incat sa para ca ai o fereastra mai mare. Vizual vorbind, privirea va trece de la perete la perdea si va fi destul de greu sa faci distinctia intre perete si fereastra. In felul acesta, fereastra va putea parea mai mare pentru simplu fapt ca delimitarea nu este suficient de vizibila.

2. Foloseste-te de dungi
Dungile orizontale intotdeauna au rolul de a crea iluzia de latime. In cazul unei ferestre mici, acest efect vizual este perfect. Daca preferi ca fereastra sa para mai degraba inalta decat lata, foloseste dungi verticale. Poti obtine aceste efecte cu perdele cu un model special cu dungi, sau apeland chiar si la jaluzele orizontale sau verticale.

3. Alege o galerie mai lunga decat ti-ar trebui
O buna idee pentru a reusi sa creezi impresia de fereastra mai mare este sa te folosesti de o galerie mai lata. In acest caz, cel mai bine este sa te folosesti de draperii pe care sa le poti imparti in doua. Avantajul consta in faptul ca vei permite sa intre mai multa lumina tinand draperiile desfacute si in acelasi timp vei putea crea iluzia ca ferestrastra este mai mare, pentru ca laturile ferestrei nu vor fi vizibile.

O galerie mai lunga te va ajuta in acelasi timp sa asiguri mai multa lumina in camera, tocmai prin faptul ca vei putea descoperi fereastra destul de mult.

4. Alege o perdea lunga
Perdele lungi nu creeaza doar impresia de camera inalta ci si de fereastra inalta. In cazul acesta vei prinde galeria cat mai aproape de tavan, iar perdeaua sau draperiile vor ajunge pana la podea. Acest lucru te va ajuta sa faci intreaga camera sa para mai spatioasa si mai inalta, iar fereastra la randul ei va parea mai mare.

Iata de ce chiar si o fereastra mica nu este neaparat o problema. Atata timp cat ai la dispozitie un magazin de perdele si draperii, poti alege in orice moment perdeaua pe care sa o folosesti cu succes pentru crearea acelor efecte de care ai nevoie.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana C 
Membru din: 01 Nov 2012 09:06:26

Despre autor:

Articole publicate: 21
Scoring autor: 7.596

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10