Perdele moderne pentru apartament Perdele moderne pentru apartament
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sa iti alegi perdelele potrivite pentru apartamentul tau poate sa iti ocupe destul de mult timp. Daca inainte sa iti incepi cautarile pentru perdeaua perfecta vei stabili cateva repere dupa care sa te ghidezi iti va fi mult mai usor pentru a face o alegere corecta fara sa mai ai nevoie de la fel de mult timp. Magazine de perdele si draperii: Inainte de de te lua o perdea care sa iti placa suficient de mult este indicat sa cauti mai multe magazine
Publicat pe 18 Dec 2012 17:50:38 de adriana
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sa iti alegi perdelele potrivite pentru apartamentul tau poate sa iti ocupe destul de mult timp. Daca inainte sa iti incepi cautarile pentru perdeaua perfecta vei stabili cateva repere dupa care sa te ghidezi iti va fi mult mai usor pentru a face o alegere corecta fara sa mai ai nevoie de la fel de mult timp.

Magazine de perdele si draperii: Inainte de de te lua o perdea care sa iti placa suficient de mult este indicat sa cauti mai multe magazine intre care sa poti face comparatie. Acestea trebuie sa aiba o varietate suficient de mare de produse si servicii de calitate. Daca poti gasi un magazin care sa iti ofere consultanta si montare gratuita cu atat mai bine, te va scuti de eforturi in plus.

Culoare: Indiferent pentru ce camera alegi o perdea noua sau draperii va trebui sa tii cont de culorile dominante din camera. In functie de pereti, mobila, covoare sau cuverturi, vei putea alege o culoare cat mai potrivita pentru perdelele sau draperiile din apartamentul tau.

Intimitate: O perdea nu asigura doar un aspect placut, ci are si cateva roluri functionale. Unul dintre ele se refera la nivelul de intimitate pe care ti-l ofera. Astfel ca, in functie de cat de mult conteaza pentru tine sa ai cat mai multa intimitate, cu atat mai opac va fi materialul din care este confectionata perdeaua. Pentru a alterna un nivel de opacitate crescuta cu unul de transparenta care sa permita sa intre si lumina soarelui, poti opta pentru o perdea insotita de draperii.

Lungime: Lungimea perdelei este strict legata de preferintele tale. Aceasta poate sa ajunga pana la nivelul pervazului, pana aproape de podea sau poate chiar sa atinga podeaua si sa “curga” cativa centimetri pe aceasta. Fiecare dintre aceste lungimi este potrivita cu un anumit stil de aceea este bine sa decizi pentru fiecare camera in parte care este lungimea potrivita si cum iti doresti sa arate in functie de atmosfera dorita.

Pret: Pentru fiecare tip de material sau model de perdea sau draperie exista preturi diferite. Modelul pe care il vei alege trebuie sa fie cat mai apropiat de bugetul tau. Nu trebuie sa iti faci probleme daca nu dispui de foarte multi bani. Exista variatii de modele din diverse materiale sau culori care se pot dovedi a fi perfecte pentru gustul tau.

Truc util!

In cazul in care stai intr-un apartament unde nu exista o galerie pentru perdele si nici nu ai permisiunea de a gauri peretele pentru a pune una, poti apela la o metoda alternativa: carlige. Alege acel tip de carlige care se poate prinde de perete prin simpla lipire. In functie de materialul din care este confectionata tija si in functie de greutatea ei, carligele pot fi mai puternice sau mai putin puternice. Cele mai multe nu pot sustine o greutate foarte mare. Mai mult decat atat, gandeste-te ca si perdeaua va mai adauga o greutate care sa fie sustinuta de carlige. Pentru ca acele carlige sa ramana cat mai mult timp lipite de perete, cel mai bine este sa incerci sa reduci pe cat posibil greutatea pe care trebuie sa o sustina.

Avand aceste cateve informatii la dispozitie, acum poti face primul pas pentru alegerea acelor perdele sau draperii care sa iti faca casa mai frumoasa.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana C 
Membru din: 01 Nov 2012 09:06:26

Despre autor:

Articole publicate: 21
Scoring autor: 7.596

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10