Lustre pentru copii in decorarea camerei copiilor Lustre pentru copii in decorarea camerei copiilor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Copii, copii si iar copii. Ne dorim copii si atunci cand vin, sau inainte ca ei sa vina, incepem sa pregatim tot ce putem pentru ei, cat putem noi mai bine, ca sa putem sa le oferim ce stim noi mai bine, pentru cum credem noi ca va fi, pentru personalitatea pe care credem noi ca o va avea, iar de cele mai multe ori nimerim exact ceea ce trebuie. Poate ca nu e o nimereala, poate ca este chiar mai mult decat atat, este spatiul in care copilul va i
Publicat pe 24 Oct 2013 15:37:00 de Cristina
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


lustre copii Copii, copii si iar copii. Ne dorim copii si atunci cand vin, sau inainte ca ei sa vina, incepem sa pregatim tot ce putem pentru ei, cat putem noi mai bine, ca sa putem sa le oferim ce stim noi mai bine, pentru cum credem noi ca va fi, pentru personalitatea pe care credem noi ca o va avea, iar de cele mai multe ori nimerim exact ceea ce trebuie. Poate ca nu e o nimereala, poate ca este chiar mai mult decat atat, este spatiul in care copilul va invata tot ceea ce trebuie sa stie si se va dezvolta cognitiv avand in preajma unele lucruri care il vor marca pe viata. Isi va aminti de ele si se va simti in siguranta in jurul lor, fara sa stie de ce, dar raspunsul vine din copilarie, de fapt, de atunci cand am amenajat noi camera lui, a copilului.

Fie decorul cat de simplu, ca sa putem sa ne folosim de el, cu modificari minore si atunci cand copilul creste, putem, cu doar cateva elemente si efecte de lumina, sa facem acea camera sa fie exact ceea ce ne-am dorit pentru copilul nostru. Si elementele tin de domeniul luminii, a corpurilor de iluminat. Intr-o camera care se vrea a fi pentru copii, nu este cazul sa incepem sa o incarcam cu fel de fel de culori si imagini si jocuri de culori, pentru ca de asta se vor ocupa copiii atunci cand isi vor imprastia toate jucariile te miri pe unde, dand impresia de un haos de nedescris. Camera simpla, chiar si atunci cand este plina de jucarii, pare o camera normala de copii.

lampa de veghe Prin cateva elemente de lumina, asa cum imi place mie sa le spun, putem sa cream un ambient perfect pentru copii, insa calm, care sa nu dea acea stare de agitatie copilului si care sa fie apasatoare, ci care sa ii ofere sentimentul de siguranta. Un exemplu bun ar fi combinarea unor modele de lustre pentru copii care fac parte din acelasi set, care se potrivesc impreuna, cum sunt cele din imagini, care dau un aspect unitar.

veioza copiiAcum se poarta foarte mult toate elementele care infatiseaza personaje din desenele animate, care sunt foarte indragite de copii. Winnie the Pooh este un personaj universal indragit, indiferent ca este vorba de fetite sau de baieti, insa puteti sa alegeti alte personaje foarte populare in zilele noastre. Insa cel mai important este sa va ganditi ca aveti nevoie de foarte multa lumina, tocmai de aceea, este nevoie de mai multe surse de lumina. In aceasta ordine de idei, avem nevoie de un corp suspendat, unul pe perete, deasupra masutei pentru schimbat, o veioza plasata undeva pe mobila, care mai apoi va sta pe birou, si o lampa de veghe, care va avea grija ca atunci cand intri in camera noaptea, sa poti sa il verifici si sa nu te impiedici de tot ce iti sta in cale. Este si o lumina calda care ii va oferi confortul si siguranta de care are nevoie pentru un somn linistit. Toate acestea, doar pentru copiii nostri. Si va asigur ca va avea intotdeauna efectul asteptat.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10