Galeriile pentru perdele - sisteme de montare si materiale Galeriile pentru perdele - sisteme de montare si materiale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: De cele mai multe ori, cand vine vorba de schimbatul draperiilor si perdelelor, cei mai multi pun accentul pe aspectul materialului si cat de bine se potriveste acesta cu restul incaperii. Cu toate acestea, desi este mai putin vizibila, nu trebuie scos din vedere nici ceea ce se intampla cu galeria. Aceasta trebuie sa fie in concordanta cu stilul perdelei si sa fie suficient de stabila pentru a putea sustine greutatea perdelei, dar si a draperiil
Publicat pe 10 Dec 2012 10:45:29 de adriana
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


galerie perdeaDe cele mai multe ori, cand vine vorba de schimbatul draperiilor si perdelelor, cei mai multi pun accentul pe aspectul materialului si cat de bine se potriveste acesta cu restul incaperii. Cu toate acestea, desi este mai putin vizibila, nu trebuie scos din vedere nici ceea ce se intampla cu galeria. Aceasta trebuie sa fie in concordanta cu stilul perdelei si sa fie suficient de stabila pentru a putea sustine greutatea perdelei, dar si a draperiilor.

In zilele noastre, cele mai multe dintre galeriile pentru perdele sunt metalice, desi pentru anumite stiluri, pot fi utilizate si cele din lemn. Simple sau cu diverse modele, galeriile pot armoniza aspectul integral al ferestrei. Exista galerii simple sau galerii duble, mari sau foarte mici, galerii cu sina sau galerii cu teava. Acestea pot fi completate cu diverse accesorii din lemn.

Galeriile de perdea pot avea diverse diametre si pot avea diferite sisteme de prindere. Exista sisteme de prindere pentru care nu este nevoie sa gauresti sau sa bagi diverse suruburi in pereti. Aceste sisteme sunt ideale pentru cei care nu vor sa afecteze tencuiala peretilor, de exemplu, daca stai in chirie si nu ai voie sa faci modificari in casa.

Pentru ca instalarea galeriilor sau a altor sisteme de montare sa fie facuta in conditii de siguranta, cu cat mai putin efort si corect, cel mai bine este ca montarea sa fie facuta de un specialist. Din acest motiv, cei mai multi dintre cei care achizitioneaza perdele, apeleaza la magazinele care ofera acest serviciu gratuit.

Galeriile moderne au mai mult decat un rol de sustinere. Chiar daca acestea sunt de cele mai multe ori subtiri, pot avea diverse modele care sa completeze discret atmosfera camerei. Poti opta pentru modele diferite de galerii in functie de camera in care vrei sa iti pui perdele: bucatarie, living, dormitoare.

Orice model ai alege pentru galeriile de perdele si draperii, nu uita ca este foarte important ca acestea sa fie unele potrivite pentru alegerea ta. Daca nu esti foarte sigur, il poti intreba pe omul de la magazinul de perdele. Acesta va fi cel mai in masura sa iti recomande o galerie potrivita.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana C 
Membru din: 01 Nov 2012 09:06:26

Despre autor:

Articole publicate: 21
Scoring autor: 7.596

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10