Diverse moduri de a aseza patul dimineata Diverse moduri de a aseza patul dimineata
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cand te trezesti poate ca prima grija este dusul, cafeaua si fuga la munca. Bineinteles insa ca asta nu e cazul tuturor sau poate ca nu totit cei care merg de dimineata la serviciu, isi lasa patul nefacut. E o oarecare urma de amuzament in acest inceput insa poate ca de multe ori chiar nu mai apuci nici sa asezi patul cand iesi din dormitor. Ei bine, ar trebui sa o faci. Trebuie sa te mentii organizat si ca sa nu innebunesti in toata vit
Publicat pe 23 Jun 2014 14:19:53 de Nico
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cand te trezesti poate ca prima grija este dusul, cafeaua si fuga la munca. Bineinteles insa ca asta nu e cazul tuturor sau poate ca nu totit cei care merg de dimineata la serviciu, isi lasa patul nefacut. E o oarecare urma de amuzament in acest inceput insa poate ca de multe ori chiar nu mai apuci nici sa asezi patul cand iesi din dormitor. Ei bine, ar trebui sa o faci. Trebuie sa te mentii organizat si ca sa nu innebunesti in toata viteza in care merg lucrurile, trebuie sa-ti faci timp si pentru lucrurile mici si neimportante.

 

Daca pur si simplu nu ai timp, tine minte ca tot exista un mod simplu de a aseza patul inainte de a iesi din camera. Nu trebuie sa schimbi lenjeriile de pat, nu trebuie sa schimbi nimic. Totusi, nici sa lasi totul asa cum era cand te-ai trezit nu-i estetic. Seara, cand te intorci in dormitorul tau, sa vezi ca totul e lasat in dezordine, de dimnineata, e ca si cum altcineva ar fi dormit in patul tau; parca nu-ti mai vine sa te pui in el.

 

Simplu, faci cum face toata lumea care se grabeste; doar dai pernele la o parte, iei plapuma, o asezi uniform si estetic pe intreg patul, infoiezi pernele si le asezi inapoi la locul lor. Simplu insa in acelasi timp ordonat si organizat.

 

Pentru cei care au mai mult timp exista diverse moduri, care de care mai sofisticate. Unii de exemplu, in special cei care au un pat matrimonial impresionant, prefera sa ascunda plapuma pe timp de zi si sa scoata la iveala diverse lenjerii de pat din bumbac pentru a acoperi patul. Alaturi, aseaza o multime de perne in diferite modalitati pentru a oferi un aspect cat mai placut. Daca ai timp, poti incerca si tu.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Nicoleta Schindea  
Membru din: 07 Apr 2014 11:45:29

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10