Designerii români de la Sophia au cucerit Parisul prin draperii din catifea antichizata Designerii români de la Sophia au cucerit Parisul prin draperii din catifea antichizata
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Colectia de tesaturi Antique Rome Velvet a fost lansata în cadrul târgurilor Maison & Objet Paris si Bife Sim Bucuresti.22 septembrie 2014, Bucuresti -Sophia, producator de perdele si draperii gata confectionate si la comanda a reprezentat România în cadrul târgului Maison&Objet desfasurat în perioada 5-9 septembrie la Paris. Cu aceasta ocazie a lansat colectia de catifea Antique Rome,prezentata si pe 10 septembrie la Bucuresti, în cadrul
Publicat pe 26 Sep 2014 14:01:35 de GeorgeRaschitor
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Colectia de tesaturi Antique Rome Velvet a fost lansata în cadrul târgurilor Maison & Objet Paris si Bife Sim Bucuresti.

22 septembrie 2014, Bucuresti -Sophia, producator de perdele si draperii gata confectionate si la comanda a reprezentat România în cadrul târgului Maison&Objet desfasurat în perioada 5-9 septembrie la Paris. Cu aceasta ocazie a lansat colectia de catifea Antique Rome,prezentata si pe 10 septembrie la Bucuresti, în cadrul targului BIFE-SIM.  

 Aflata la cea de a doua participare în cadrul celui mai important eveniment international dedicat designului de interior, Maison et Objet Paris, Sophia a invitat publicul parizian într-o escapada eleganta printre decoratiunile interioare în stil vintage ale colectiei Antique Rome Velvet. Compania ieseana a prezentat noua colectie si publicului român în cadrul celui mai asteptat eveniment de profil, care reuneste importante nume din industria româna de mobila si accesorii, precum si companii renumite din strainatate - BIFE SIM 2014.

Cu ocazia ambelor târguri, Sophia a lansat colectia de catifea imprimata, antichizata, dar si o gama vasta de decoratiuni interioare ce cuprinde draperii si perdele gata confectionate, fete de perna, cuverturi, accesorii handmade create de designerii proprii. “Participarea Sophia în cadrul celor doua târguri reprezinta o oportunitate pentru noi de a descoperi si întelege mai bine ceea ce se cere pe piata în momentul de fata. Cu ocazia evenimentului de la Paris ne-am putut contura o idee mai clara despre gusturile în materie de design interior ale pietei franceze. De asemenea un mare plus îl constituie faptul ca prin intermediul acestui târg am stabilit noi contacte cu un nou segment de clienti, si anume: boutiqueuri, arhitecti si firme de home staging din Belgia si Franta”declara Anamaria Stefan-  Manager Sophia.

Târgurile de mobilier si decoratiuni Maison et Objet Paris si BIFE SIM tocmai s-au încheiat, dar creatiile designerilor Sophia asteapta toti iubitorii de frumos în cele 24 de magazine proprii si în franciza, din România, Republica Moldova si Anglia. Sophia s-a implicat de-a lungul celor 10 ani de activitate în decorarea unor spatii impresionante prin vechimea si grandoarea lor - Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi; Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa; Muzeul Unirii din Iasi; Muzeul Mihail Kogalniceanu din Iasi - dar si a peste 60 de hoteluri si pensiuni din România, peste 80 de restaurante si peste 4500 de case private.

Despre Sophia

Sophia, producator si editor de colectii,  ofera clientilor sai o gama completa de produse constând în perdele si draperii ready-made sau la comanda, materiale cu atitudine, cu stil, fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat. Firma reuseste sa vina în întâmpinarea nevoilor clientilor sai la nivel national si international, prin reteaua de 24 de magazine în România, Anglia si Republica Moldova, dintre care 17 sunt în regim de franciza, iar 7 în regim propriu.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Raschitor George 
Membru din: 22 Sep 2014 12:16:38

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10