Cum poti alege geamul potrivit pentru locuinta ta Cum poti alege geamul potrivit pentru locuinta ta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Alegerea geamului pentru fereastra sau usa este o parte foarte importanta pentru atingerea unui ideal energetic. Vrei un design ca geamul sa reflecte personalitatea ta, care este practic si eficient energetic. Sticla are mai multe optiuni diferite, care arata foarte bine si puteti fi in conditii de siguranta si sa adere la economisirea energiei. Pot aduce o contributie majora la conservarea energiei si confortului cu ajutorul geamului de
Publicat pe 18 Aug 2015 14:05:05 de
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Alegerea geamului pentru fereastra sau usa este o parte foarte importanta pentru atingerea unui ideal energetic. Vrei un design ca geamul sa reflecte personalitatea ta, care este practic si eficient energetic. Sticla are mai multe optiuni diferite, care arata foarte bine si puteti fi in conditii de siguranta si sa adere la economisirea energiei.

Pot aduce o contributie majora la conservarea energiei si confortului cu ajutorul geamului de termopane. Ferestrele de astazi sunt disponibile intr-o gama larga de materiale. Geamuri care te pot proteja de lumina puternica a soarelui, de cata caldura permite sa intre in interiorul locuintei, si cat de mult poate impieduca fluxul de caldura. Ferestrele sau usile din tamplarie pvc nu vor da randamentul dorit daca acestea nu sunt montate corect.

Alegerea profilelor pvc si sticlei

Ferestrele sunt printre cele mai complexe componente din constructia unei locuinte, datorita numarul lor, suprafata totala pe care se pot amplasa si orientarea corecta catre soare poate face eficienta energetica a unui domiciliu de inalta performanta.

Sticla si profilele pvc sunt importante, dar la fel este si distanta dintre geamuri. Ca performanta termica a cadrului si a geamulu, performanta distantierului (cu efecte termice care se pot extinde pana la mai mult de 2 inch). Distantierul este importanta pentru a impiedica condesare.

Geamuri duble si triple

Geamul simplu este un izolator slab, cu valoare R de aproximativ 1 (echivalent cu U-1). Cresterea numarului de geamuri intr-o fereastra imbunatateste valoare de izolare a ferestrei, geamul termopan are o valoare R de aproximativ 2 (echivalentul a U-0,5), geamul tripan are o valoare R de aproimativ 3 (echivalent la U-0,33). Valorile pentru geamurile duble sau geamului tripan pot fi imbunatatite in continuare prin includerea de una sau doua straturi Low-E si umplut cu gaz inert intre geamuri. Cele mai bune ferestre duble au un intreg, fereastra U-factor de aproximativ 0,27, in timp ce cele mai bune ferestre cu geamuri triple au un intreg-fereastra U-factor de aproximativ 0,17.

Alege un partener de incredere in ceea ce priveste geamul potrivit pentru locuinta ta

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mardare Ion 
Membru din: 25 May 2015 18:12:12

Despre autor:

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10