Becuri led Philips - Cum sa alegem corect Becuri led Philips - Cum sa alegem corect
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cand vorbim de becuri cu led, este usor de remarcat ca piata este foarte diversificata. Au aparut tot mai multe branduri, cu o varietate de oferte in planul indicelui de consum al acestor noi becuri cu led. Intreabare legitima este „Cum putem face sa fim siguri ca am optat pentru cel mai bun produs din acesta gama de surse pentru iluminat?” Simplu! Alegand becuri led Philips. Chiar daca la prima privire din rafturile cu becuri cu l
Publicat pe 10 Jan 2018 16:34:46 de ArticleWriter
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cand vorbim de becuri cu led, este usor de remarcat ca piata este foarte diversificata. Au aparut tot mai multe branduri, cu o varietate de oferte in planul indicelui de consum al acestor noi becuri cu led. Intreabare legitima este „Cum putem face sa fim siguri ca am optat pentru cel mai bun produs din acesta gama de surse pentru iluminat?”

Simplu! Alegand becuri led Philips.

Chiar daca la prima privire din rafturile cu becuri cu led suntem tentati sa alegem pe oricare dintre acestea, lucrurile nu ar trebui sa stea asa. La o analiza mai atenta observam ca piata de profil este suficient de saturata de nume de marca. Chiar daca sunt atragatoare si preturile pentru acestea par a fi tot mai mici, nu cumparati la primul impuls. Nici eticheta incarcata cu multe beneficii nu este un criteriu.

Oare sunt acestea atat de bune pe cat sunt prezentate? Iata cum ne putem feri de produse cu o calitate slaba!

Lucruri de evitat la alegerea de becuri led

Inca de la citirea datelor prezentate pe eticheta putem observa anumite caracteristici care sa ne puna pe ganduri:

Echivalenta mult prea ridicata in privinta ilumnarii. In niciun caz un bec led cu o putere de 10W nu este echivalent cu unul incandescent cu o putere de 100W. Spre exemplu, conform etichetei, un bec led Philips cu o putere de 10,5W este echivalent cu un bec „clasic” de 75W.

Pretul. Cand un bec led este diponibil cu un pret mult prea bun ca sa fie de o calitate ridicata, cel mai probabil calitatea nu exista. In goana dupa profituri multi producatori fac rabat de la calitate, pentru a obtine un pret de productie cat mai mic.

Etichetele ambigue. De cele mai multe ori, becurile ale caror eticheta nu prezinta suficiente informatii ar trebui evitate. Daca vom studia ambalajele unor becuri led Philips, vom observa ca acestea au toate informatiile necesare. Doar asa putem face o alegere in deplina cunostinta de cauza.

Concluzia

Avand in vedere cele aratate mai sus, concluzia este simpla. Nu toate becurile led provenind de la alte marci sunt de o calitate indoielnica. Cu toate acestea, dar daca vrem sa fim siguri, ne putem baza pe un bec led Philips. Cu siguranta nu ne va dezamagi si va putea fi utilizat ani la rand.

Cumparand becuri led Philips primim beneficii pe care il alte conditii nu le-am putea bifa. Gama variata de becuri led Philips ne invita sa intram in lumea surselor de iluminat moderne si economice este atat de bine structurata incat fiecare loc al casei va putea beneficia de lumina potrivita.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10