Balustradele din sticla o solutie ingenioasa si estetica pentru valorificarea spatiilor moderne Balustradele din sticla o solutie ingenioasa si estetica pentru valorificarea spatiilor moderne
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sticla, conform ultimelor tendinte in materie de amenajari a devenit un material esential intrucat pastreaza iluminarea naturala a incaperilor, sentimentul de libertate, de spatiu deschis. Transparenta sticlei poate oferi intregului spatiu interior, totodata, senzatia de fragilitate si simplitate. Dar totusi, pentru crearea unor elemente care sa completeze o incapere si sa i se ofere si durabilitatea de care are nevoie, se utilizeaza st
Publicat pe 06 May 2016 10:57:58 de sulumorp
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sticla, conform ultimelor tendinte in materie de amenajari a devenit un material esential intrucat pastreaza iluminarea naturala a incaperilor, sentimentul de libertate, de spatiu deschis. Transparenta sticlei poate oferi intregului spatiu interior, totodata, senzatia de fragilitate si simplitate. Dar totusi, pentru crearea unor elemente care sa completeze o incapere si sa i se ofere si durabilitatea de care are nevoie, se utilizeaza sticla securizata.

De asemenea, despre sticla putem spune ca este un element complex care nu se demodeaza in timp, aducand cu sine o eleganta de neegalat indiferent daca vorbim despre spatii comerciale sau rezidentiale.

Desigur, un element inovativ pe care vi-l punem la dispozitie este reprezentat de balustrade din sticla, pe care le puteti utiliza pentru a pune in valoare scarile interioare sau exterioare.

Caracteristicile si siguranta oferite de balustradele din sticla


In special atunci cand vorbim despre balustrade din sticla, este esential sa alegeti in primul rand sistemul de prindere, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei. Aceste balustrade din sticla se pot realiza cu sau fara mana curenta, cu sau fara montanti verticali din metal, cu prindere laterala sau normala, cu elementi rotunzi sau picioruse din inox.

Se realizeaza din sticla securizata si laminata de 8.2.8 mm asa cum cer standardele de siguranta si securitate. Panourile sunt prinse punctual in piese din inox sau in profil. Astfel, aceste balustrade din sticla sunt sigure si durabile, asa cum suntem siguri ca doriti sa si fie.

Practic, aceste balustrade din sticla oferite de Securit S.A. sunt elemente verticale de design si protectie care in acelasi timp au un rol estetic si functional. Fara aceste balustrade, ar fi imposibil sa se urce scarile in deplina siguranta.


Design ireprosabil si proces de fabricatie inovativ


Cat despre impactul vizual pe care il creeaza acesta este unul deosebit, astfel incat intregul spatiu capata o personalitae proprie. Specialistii de la Securit International va ofera astfel de balustrade din sticla care sa completeze design-ul. Rezistenta deosebita si capacitatea de adaptare reprezinta doua dintre caracteristicile importante pe care balustradele din sticla le prezinta dar este vorba de mult mai mult decat atat. Dar pentru a va convinge de toate acestea nu trebuie decat sa apelati la noi si va vom oferi toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie.

Supuse unui proces de fabricatie riguros astfel incat produsul finit nu prezinta defectiuni si indeplineste toate cerintele pe care le are fiecare client in parte. In plus, fiecare dintre acese balustrade din sticla trece printr-un control al calitatii si numai acelea care indeplinesc toate conditiile sunt comercializate.


Securit International va asteapta comenzile


Specialistii nostri sunt atenti la toate detalii si, ofera indicatii precise cu privire la instalarea si montarea acestor balustrade din sticla.

Nu numai ca constituie un element decorativ exceptional dar este si esential pentru sporirea sigurantei atunci cand se utilizeaza scarile.

Securit International va ofera balustrade din sticla atat pentru interior cat si pentru exterior si, prin a le alege veti oferi intregului spatiu un aer mai elegant si totodata mai modern. Pentru a ne contacta nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.securitinternational.ro unde veti gasi toate informatiile pe care le cautati.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10