Asigurarea conditiilor de odihna cu lenjerii de pat de calitate Asigurarea conditiilor de odihna cu lenjerii de pat de calitate
Rated 5/5 bazat pe 5 voturi
Product description: Prioritatea numarul unu in ceea ce priveste odihna este asigurarea unui spatiu curat si linistit al camerei in care dormiti. Este esential ca patul sa fie permanent schimbat de asternuturi si imbracat in lenjerii de pat curate, placute la atingere si frumos mirositoare. Toate aceste lucruri se fac din timp, pentru ca atunci cand seara, rapusi de oboseala unei zile aglomerate nu mai aveti puterea necesara sa rezolvati aceasta cerinta.
Publicat pe 12 Dec 2012 12:00:39 de ArticleWriter
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Prioritatea numarul unu in ceea ce priveste odihna este asigurarea unui spatiu curat si linistit al camerei in care dormiti. Este esential ca patul sa fie permanent schimbat de asternuturi si imbracat in lenjerii de pat curate, placute la atingere si frumos mirositoare. Toate aceste lucruri se fac din timp, pentru ca atunci cand seara, rapusi de oboseala unei zile aglomerate nu mai aveti puterea necesara sa rezolvati aceasta cerinta.

Prin urmare cel putin o data pe saptamana, de regula in week-end trebuie sa alocati timp pentru a va ingriji dormitorul si in mod special patul in care dormiti. Acest lucru este bine sa fie facut deodata pentru toate paturile care exista in casa, atat cel matrimonial, cat mai ales cel al copilului, pentru care este posibil sa fie necesar sa schimbati mai des asternutul. Daca aveti pusa la punct o anumita rutina in aceasta activitate si seturile cu lenjerie pentru pat sunt curate si frumos stivuite in dulap, operatiunea nu necesita in total mai mult de 15 minute chiar si pentru 3 paturi intr-o locuinta.

Alegerea acestor seturi de asternuturi este simpla atat timp cat aveti definita ideea despre culoarea sau nuantele de culori cu care vreti sa faceti aceasta adevarata decoratiune interioara pentru dormitor. Este stiut faptul ca felul in care sunt imbinate culorile poate aduce un efect relaxant pregnant, iar acest lucru trebuie urmarit indeaproape mai ales in spatiul pentru odihna. In plus calitatea materialului unui asternut, de regula prin alegerea bumbacului, este esentiala pentru un somn de calitate.

Pentru ca tot ansamblul patului sa fie ferit de orice urma de uzura prematura, nu trebuie sa neglijati acoperirea saltelei cu o protectie saltea care isi va juca rolul de mentinere in pozitie a cearceafului impotriva alunecarii sale pe suprafata lucioasa a saltelei, dar si pentru pastrarea cat mai curata a acesteia. Aceste huse pentru saltele pot fi alese ca si textura in functie de anotimp, mai subtiri sau mai pline, iar ceea ce este demn de luat in considereare este fatpul ca materialul este antialergic si impermeabil. O husa impermeabila este extrem de utila pentru patutul celui mic, scutindu-va de multe neplaceri pana cand va creste.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10