6 motive pentru care sa preferi perdele si nu jaluzele 6 motive pentru care sa preferi perdele si nu jaluzele
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cand vorbim de interiorul unei case, ne gandim in primul rand la felul in care arata. Acoperirea ferestrelor este un punct esential din acest proces. In acest articol vom putea vedea cateva motive pentru care uneori perdelele si draperiile sunt mai potrivite decat jaluzelele.1. Perdelele si draperiile adauga eleganta unei camereEfectul jaluzelelor este acela de a acoperi ferestrele fara sa le adauge un plus de valoare. Prin diversitatea stilului
Publicat pe 18 Feb 2013 17:17:49 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cand vorbim de interiorul unei case, ne gandim in primul rand la felul in care arata. Acoperirea ferestrelor este un punct esential din acest proces. In acest articol vom putea vedea cateva motive pentru care uneori perdelele si draperiile sunt mai potrivite decat jaluzelele.
perdele ferestre
1. Perdelele si draperiile adauga eleganta unei camere
Efectul jaluzelelor este acela de a acoperi ferestrele fara sa le adauge un plus de valoare. Prin diversitatea stilului perdelelor poti opta pentru diverse stiluri si care sa acopere anumite defecte, cum ar fi fereastra prea mica sau prea mare, ori sa scoata in evidenta numite avantaje. Perdelele si draperiile sunt pentru ferestre ce este machiajul pentru femei: le face sa arate superb.

2. Sunt potrivite pentru ferestre complicate
Jaluzelele pot fi fortate sa se potriveasca aproape oricarui tip de fereastra. Cu toate acestea, efectul principal pe care il vei obtine este acela de formal, de birou. Pentru ferestrele mai complicate se pliaza mult mai bine perdelele care sunt mult mai flexibile si adauga eleganta si stil acestor ferestre. In functie de materialul pe care il folosesti, acestea pot deveni flexibile in mai multe forme. Un alt avantaj este ca poti deveni creativ in ceea ce priveste aranjamentul pentru perdele si draperii cand vine vorba de ferestre nu tocmai comune.

3. Pot asigura o parte din izolarea camerei
In special draperiile groase si lungi sunt cele care pot tine caldura sub protectia ei. Datoria lor, frigul nu mai are puterea de a intra la fel de usor intr-o camera cum se intampla in cazul jaluzelelor. Daca draperia ajunge pana la podea, cu atat mai mult are capacitatea de a opri frigul de afara.

4. Sunt usor de intretinut
In timp ce jaluzelele orizontale pot fi niste magneti pentru praf si au nevoie destul de des de curatare, perdelele sunt mult simplu de curatat si daca ai suficient de multa grija, le poti aspira destul de simplu si scapi de problema cu praful care se depunde.

5. Cea mai simpla metoda de a redecora
Daca simti nevoia de o schimbare, dar nu ai un buget foarte mare si nici o disponibilitate pentru a face schimbari mari, atunci cel mai simplu este sa redecorezi ferestrele. Cu imbinarea potrivita intre perdele si draperii vei putea obtine un efect nou, placut, care sa te faca sa simti bine fara sa iti cheltuiesti banii de vacanta.

6. Sunt usor de manevrat si schimbat
Perdelele si draperiile sunt de cele mai multe ori mai usor de manevrat decat jaluzelele. Daca nu sunt confectionate din materiale foarte groase, sistemul lor de prindere le permite sa fie usor de dat dintr-o parte in alta si in acelasi timp usor de schimbat cu altele, in cazul in care vrei sa le schimbi in functie de anotimp sau in functie de ocazii speciale.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10