3 raspunsuri de care ai nevoie inainte sa iti cumperi perdele si draperii 3 raspunsuri de care ai nevoie inainte sa iti cumperi perdele si draperii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Care este nivelul de intimitate pe care il obtii?Indiferent ca stai la casa sau la apartament, unul din principalele roluri pe care le are o perdea sau o draperie este sa iti asigure nivelul de intimitate de care ai nevoie. Acest lucru inseamna sa verifici care este cantitatea de lumina care trece prin material si mai ales cat lasa vederii transparenta materialului. De aceea, de cele mai multe ori perdelele foarte fine si transparente ar trebui i
Publicat pe 05 Mar 2013 10:22:50 de adriana
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Design interior
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


perdele si draperiiCare este nivelul de intimitate pe care il obtii?
Indiferent ca stai la casa sau la apartament, unul din principalele roluri pe care le are o perdea sau o draperie este sa iti asigure nivelul de intimitate de care ai nevoie. Acest lucru inseamna sa verifici care este cantitatea de lumina care trece prin material si mai ales cat lasa vederii transparenta materialului.
De aceea, de cele mai multe ori perdelele foarte fine si transparente ar trebui insotite de draperii cat mai opace in camerele unde ai nevoie de un nivel de intimitate crescut. Este destul de probabil ca in bucatarie, de exemplu, sa nu ai nevoie de o draperie, insa dormitorul este camera unde vei dori sa te desfasori fara sa te feresti de ferestre.

In momentul in care achizitionezi o perdea sau o draperie noua, asigura-te ca aceasta va acoperi suficient de bine ferestrele pe toate laturile ei.

Ce efect urmaresti?
Dincolo de rolul de intimitate, perdelele si draperiile te ajuta sa obtii pentru ferestrele tale acele efecte de care ai nevoie pentru ca interiorul sa arate cat mai bine. Te poti folosi de perdele pentru a face ferestrele sa para mai mari sau mai inalte, poate chiar mai mici.

In unele locuinte, ferestrele pot avea forme neconventionale, ceea ce iti poate da batai de cap. Pentru a rezolva acest lucru, aranjamentul perdelei sau draperiei te poate ajuta sa obtii un anumit efect. Pentru a gasi modelul potrivit, cel mai bine este sa te consulti cu persoana de la care cumperi perdeaua sau draperia. Experienta si cunostintele ei te vor ajuta sa ajungi la forma pe care o doresti pentru acasa.

Care sistem de prindere este cel mai potrivit?
Exista diverse tipuri de sisteme de prindere la fel cum exista si mai multe modele de perdele si draperii. Pentru fiecare in parte exista un sistem de prindere mai mult sau mai putin potrivit. De exemplu, sistemele de prindere cu snur se pot uza in timp, plus ca iti va fi destul de dificil daca le manevrezi des. Daca sistemele de prindere cu inele ti se par mai usor de folosit, gandeste-te ca acestea ne se potrivesc cu materiale care se aseaza mai greu. Faldurile perdelei ar putea sa apara nepotrivit pe inele prea mari.

Si in acest caz designerul este cel care te poate ajuta cu cateva sfaturi in ceea ce priveste rezistenta materialului dar si ce sistem de prindere este mai potrivit in functie de ce ai nevoie.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana C 
Membru din: 01 Nov 2012 09:06:26

Despre autor:

Articole publicate: 21
Scoring autor: 7.596

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10