Termopanele Salamander – cele mai cautate profile ale anului 2013 Termopanele Salamander – cele mai cautate profile ale anului 2013
Rated 3.75/5 bazat pe 4 voturi
Product description: Salamander a revenit in forta in piata din Romania dupa ce a cunoscut o scadere drastica incepand cu anul 2010 cand termopanele Salamander au fost din ce in ce mai greu de gasit in randul companiilor de tamplarie pvc dar iata ca in 2013 compania Germana a intrat in forta pe piata Romanesca in special cu noul model de ferestre termopan: SALAMANDER BluEvolution BE-92. Termopanele Salamander reprezinta o achizitie extrem de eficienta atat pentr
Publicat pe 01 Sep 2013 15:35:26 de Skills
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
7.
5


Salamander a revenit in forta in piata din Romania dupa ce a cunoscut o scadere drastica incepand cu anul 2010 cand termopanele Salamander au fost din ce in ce mai greu de gasit in randul companiilor de tamplarie pvc dar iata ca in 2013 compania Germana a intrat in forta pe piata Romanesca in special cu noul model de ferestre termopan: SALAMANDER BluEvolution BE-92.

Termopanele Salamander reprezinta o achizitie extrem de eficienta atat pentru ferestre dar si pentru inchiderea unei terase sau balcon, intrucat calitatea produsului German ofera longevitate, rezistenta si calitate. Si totusi de ce a cunoascut Salamander o crestere atat de mare? In principiu este vorba de avantajele pe care le ofera profilele, calitatea dar si feroneria de ultima generatie cu care sunt echipate noile ferestre Blue evolution. Feroneria este poate cel mai important aspect la o fereastra dar si la o usa din termopan iar tehnologia de ultima generatie a feroneriei ROTO NT care este tratata anticoroziune si cu care sunt echipatele noile profile Salamander, ce au generat o vanzare record dar si o cerere care depaseste celelalte companii Germane printre care Veka sau termopane Rehau. Sistemul unic adus in prim plan de compania Nemteasca ofera o izolare termica eficienta, ranforsari din otel zincat, sistem de garnituri duble oferind frigului sau zgomotului urban generat de masini sau oameni sanse extrem de scazute. Se spune ca Salamander a oferit ceea ce piata din Romania are mare nevoie avand in vedere caldurile toride din Iulie si August sau de poluare fonica care este des intalnita in special in marile orase, dar si combate cu eficienta temperaturile scazute, furtunile sau ploile torentiale si ofera o excelenta protejare impotriva intrarilor prin efectie. Toate aceste calitati sunt direct proportionale cu pretul pentru termopane Salamander care in comparatie cu celelalte marci ofera costuri extrem de avantajoase, de aceea puteti gasi de exemplu companii de tamplarie pvc Bucuresti care pune spre vanzare profile de top pentru Salamander la preturi extrem de competitive.

Ce spun reprezentatii Salamander despre cresterile din piata din Romania dar si internationala ? Compania este extrem de satisfacuta de noile cifre si de raspunsul pietii din Europa pentru modele Blue Evolution, motiv pentru care foarte multe companii producatoare de tamplarie pvc au ales noul produs. Salamander este si va ramane una dintre companiile care conduc la nivel European piata de furnizori si producatori de sisteme pentru economisirea energiei si de sisteme din pvc pentru ferestre sau usi.

Acorda o nota acestui articol:
7
,5


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Ivan 
Membru din: 07 Aug 2013 10:16:07

Despre autor:

Articole publicate: 9
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10