Tamplaria PVC Salamander Streamline- calitate nemteasca Tamplaria PVC Salamander Streamline- calitate nemteasca
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Tamplaria PVC Salamander Streamline este produsa si importanta din Germania si se afla printre preferintele de top ale clientilor, datorita calitatii si designului, care da o nota de eleganta incaperii. De asemenea, un motiv in plus pentru care sunt preferatele clientilor este gradul de izolare termica si fonica ridicat. Termopanele Salamander Streamline se gasesc in modele cu doua sau trei foi de geam, cu o latime de 22 mm, respectiv 40
Publicat pe 12 Feb 2015 12:49:39 de VladimirA
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


avantajele alegerii tamplariei PVC Salamander Streamline oferite de DafcoTamplaria PVC Salamander Streamline este produsa si importanta din Germania si se afla printre preferintele de top ale clientilor, datorita calitatii si designului, care da o nota de eleganta incaperii. De asemenea, un motiv in plus pentru care sunt preferatele clientilor este gradul de izolare termica si fonica ridicat.

Termopanele Salamander Streamline se gasesc in modele cu doua sau trei foi de geam, cu o latime de 22 mm, respectiv 40 mm.

Tamplaria PVC Salamander Streamline- alegerea cea mai reusita?

Cand ajungi in momentul achizitionarii unor ferestre termopan, incepi si te intrebi- de ce asta si nu asta? Noi venim sa-ti creionam avantajele alegerii tamplariei PVC Salamander Streamline oferite de Dafco. In primul rand, cel mai mare avantaj este raportul calitate-pret.Termopanele Salamander Streamline se incadreaza in standardele calitative nemtesti, iar pretul importatorului Dafco este unul mai mult decat avantajos. Al doilea motiv pentru care ar trebui sa alegi aceste ferestre fara niciun dubiu, este etansitatea acestora si gradul ridicat de izolare termica si fonica. Latimea constructiva a termopanelor Salamander Streamline este de 76 mm si are un coeficient de transfer termic de Uf= 1,2 W/m²K.  

Prin urmare, tamplaria PVC Salamander Streamline te ajuta sa tii departe frigul si galagia, permitandu-ti tie sa te bucuri de linistea, caldura si intimitatea spatiului personal.

Aleg tamplaria PVC Salamander Streamline- de unde o achizitionez?

Daca te-am convins, trebuie sa stii ca tamplaria PVC Salamander Streamline nu se gaseste pe piata romaneasca, decat prin intermediul importatorilor specializate. Iti recomandam firma Dafco din Bucuresti- firma cu o reala experienta in domeniu si un portofoliu vast de clienti. Dafco a obtinut toate aprobarile necesare pentru executarea serviciilor de montare si vanzare a termopanelor Salamander, reusind sa se pozitioneze prin calitate si professionalism.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Vladimir 
Membru din: 17 Sep 2014 07:36:06

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10