Structura si montajul fierului fasonat Structura si montajul fierului fasonat
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Dintre modelele de balustrade facute din fier fasonat , cea elicoidala avand model –fluture se pare ca este printre preferatele clientilor. Modelul ce este inspirat conform denumirii lui, din lumea fluturilor, este un model ce e considerat unul deosebit de spectaculos. Acesta poate personaliza intr-un mod aparte si distinct toate spatiile ce sunt amenajate, in acest fel facandu-le pline de eleganta si rafinament. Variantele ce de r
Publicat pe 11 May 2016 07:43:55 de sulumorp
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Dintre modelele de balustrade facute din fier fasonat , cea elicoidala avand model –fluture se pare ca este printre preferatele clientilor.

Modelul ce este inspirat conform denumirii lui, din lumea fluturilor, este un model ce e considerat unul deosebit de spectaculos. Acesta poate personaliza intr-un mod aparte si distinct toate spatiile ce sunt amenajate, in acest fel facandu-le pline de eleganta si rafinament. Variantele ce de regula sunt prezentate si care au o forma elicoidala la balustrada, este formata facuta din structura dubla ce e de platbanda in partea ei a de sus, in cea superioara insa si in partea inferioara, in felul acesta copiind cat mai fidel structura pe care o are o scara de suport.

Aceasta forma curbata pe care pot sa ao aiba scarile, este una spectaculoasa si deasemeni sofisticata, insa are un dezavantaj in ce priveste dificultatea constructiei facuta la maina curenta, cu lemn.

Sunt disponibile cateva variante pentru realizarea acelei mainii curente din lemn insa fiecare dintre acestea e destul de costisitoare, din cauza materialelor ce sunt folosite dar si prin prisma timpului ca si a manoperei ce est alocata.

Structura si montajul

Structura ca si materialele ce sunt de o buna calitate si care sunt amprentate, finisate, fasonate, forjate, patinate, reprezinta parte integranta dintr-un model ca acesta de balustrada din acest motiv, dupa montaj vor duce la crearea unei adevarate opere de arta ce va domina interiorul casei.

Prinderea unei balustradei fabricata din fier fasonat se face direct pe treapta si asta datorita faptului ca exista un anumit spatiului limitat in acea zona de intoarcere, spatiu pe care il are balustrada, cel al ciocului de lemn ce este aferent treptei, precum si din alte considerente ce sunt legate inclusiv de felul si de modul de turnare al scarii.

La inceputul fiecarui tip de balustrada in mod normal, se opteaza pentru a avea un model de tip-lebada , care e adanc pana in spre baza primului stalp.

Montajul acestuia trebuie sa fie unul efectuat cu maxima atentie ce e acordata finisajelor generale, insa aceasta atentie e important sa fie acordata si ea se observa pe tot suportul care este din lemn si e foarte sensibil in cazul unor eventuale deteriorari.

Aceasta caracteristica este una dintre conditiile considerate a fi esentiale in munca ce e desfasurata pentru confectionarea si pentru montajul balustradelor de fier fasonat si forjat.

Pentru a avea si diverse variante de balustrade, incepand insa de la acest model sau poate de la altele care pot fi vazute in cataloagele ce se gasesc la magazinele de specialitate si pe site-urile online, tuturor clientilor le sunt asteptate cu interes marit toate propunerile, de catre specialisti. In mod normal, orice varianta care e propusa e si realizabila si acest lucru se intampla datorita posibilitatilor numeroase de care dispun specialistii.

Specificul pe care-l are modelul acesta duce cu siguranta la un pretul ce pare sa fie unul atragator, asa dupa cum e chiar si imaginea finala, dar pentru detaliile acestea, sunt rugati clientii sa viziteze in orice moment paginile online care sunt special dedicate acestui subiect.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10