Stergatoare de picioare, solutia pentru mentinerea curateniei Stergatoare de picioare, solutia pentru mentinerea curateniei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Mentinerea curateniei in zonele intens circulate poate fi o adevarata provocare. Insa nu si atunci cand la intrare sunt montate stergatoare de picioare. Acestea reprezinta solutii moderne si eficiente de retinere a murdariei de pe incaltaminte si de impiedicare a patrunderii acesteia in incapere.   Stergatoare de picioare moderne si eficiente Compania noastra comercializeaza stergatoare de picioare realizate din cele mai
Publicat pe 17 Sep 2015 08:57:21 de RoPartner
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Mentinerea curateniei in zonele intens circulate poate fi o adevarata provocare. Insa nu si atunci cand la intrare sunt montate stergatoare de picioare. Acestea reprezinta solutii moderne si eficiente de retinere a murdariei de pe incaltaminte si de impiedicare a patrunderii acesteia in incapere.

 

Stergatoare de picioare moderne si eficiente

Compania noastra comercializeaza stergatoare de picioare realizate din cele mai bune materiale din punct de vedere calitativ. Acestea au o durata mare de viata, deoarece materialele din care sunt fabricate le ofera o rezistenta sporita la uzura si la actiunea factorilor mecanici.

De asemenea, aveti posibilitatea de a alege dintre doua categorii de stergatoare de picioare. Astfel, in functie de propriile necesitati, precum si de zona in care vor fi montate, puteti opta pentru stergatoare de picioare simple sau cu tavite de colactare a murdariei si care pot fi conectate la reteaua de canalizare.

In plus, produsele noastre sunt dotate cu sisteme antialunecare si de reducere a zgomotului, astfel incat stergatoarele de picioare devin o adevarata necesitate, mai ales atunci trebuie montate in zonele in care se circula intens.

 

Stergatoare de picioare pentru curatenia in locuri aglomerate

Atunci cand sunt montate stergatoare de picioare in zonele intens circulate, curatenia se pastreaza mult mai bine. Acestea retin murdaria, pentru a nu fi introdusa in incapere.

Curatenia este esentiala, insa in locurile in care se circula intens este absurd si imposibil sa dai cu matura sau mopul incontinuu. Asa ca solutia cea mai buna o reprezinta stergatoarele de piciare care retin o care parte din murdaria de pe incaltaminte.

Zonele în care se monteaza stergatoare de picioare sunt aeroporturile, supermarketurile, mall-urile, scolile si universitatile si in general zonele cu trafic pietonal intens.

 

Stergatoare de picioare eficiente si avantajoase

Gama noastra de stergatoare de picioare este destinata in special montarii in zone intens circulate. Din aceasta cauza, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, pentru ca produsele sa nu se uzeze sub actiunea factorilor mecanici. Acest lucru face ca stergoatoarele de picioare comercialitate de noi sa fie produse extrem de eficiente.

In plus, preturile pe care le practicam sunt accesibile, iar raportul dintre calitatea produselor pe care le comercializam si pretul acestora este unul eficient. Calitatea si eficienta sunt doua calitati foarte importante pentru noi, asa ca aveti garantia ca toate produsele noastre sunt excelente.

Va oferim consultanta profesionista pentru a va ajuta sa alegeti stergatoare de picioare adaptate la nevoile dumneavoastra. Dispunem de personal foarte bine pregatit si care va va oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere.

Nu ezitati sa ne contactati! Avem oferte avatajoase care va vor face sa reveniti la noi cu drag si cu alte ocazii. Ne respectam clientii si dorim sa le oferim cele mai bune servicii. Tinem foarte mult la aceste aspecte, astfel incat aveti garantia ca veti fi multumit de fiecare data cand veti apela la noi.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru online pentru a vedea ce oferte avem la stergatoare de picioare.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Daniel RoPartner 
Membru din: 17 Sep 2015 08:52:50

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10